drdane009 5 günlük minik bir yenidoğanım var özellikle dünden beri emziriyorum sütüm olmasına rağmen doymuyor üstüne ek mama takviyesi veriyorum yine de doymuyor aranıyor yetememezlik düşüncesi lohusalık delirmek üzereyim.
MnkKrtl drdane009 çişli bez sayısı iyiyse aç değildir daha çok küçük sürekli aranması normal zaten 1 haftalık olunca çağrıceklar kilo kontrolüde yapıyolar ona göre yeterli olup olmadığını söylerler
Hiilyuss drdane009 yenidoğan bebek emmekten baska bisey bilmediği için sürekli aranır aç diye düşünme. Günde kaç çişli bez alıyorsun? Kakasını yapıyor mu? Emmek için uyanıyor mu bunlara bakmak lazım kendini sıkıntıya sokma mutlaka doyuyordur
suheyla92 drdane009 yenidoganlar sadece doymadigini için aranmaz meme ister kokunuzu ister cunku tek bildigi yer orasi daha dogddugunun bile farkinda degil
kimbumadam drdane009 Tek bildiği şey emmek Tek tanıdığı kişi annesi☺️ Gazı olunca da emmek isterler..
drdane009 MnkKrtl bizim 3 gün kontrolü oldu sarılık kilo bir sorun çıkmadı çişli bez değil daha çok kakasını yapıyor her aldığım genelde kakalı oluyor
drdane009 Hiilyuss kaka yapıyoruz zaten yeni yeni dönmeye başladı rengi bile emmek için uyanıyor ama normalde 2 saatte emzireceksem o bu saati 3 saate çıkarıyor
drdane009 suheyla92 yani meme de tutmaya çalıyorum öyle alışmasın gibi derdim de yok ama benim minik adam emzirmeden de kucağıma alsam belli bir süre sonra sanki dövüyorlar gibi ağlamaya başlıyor
3kedili2bebekli drdane009 bebeğiniz aç değil şu an adapte olmaya çalışıyor sizi istiyor tek bildiği şey de emmek her aranma açlık demek değildir o bir refleks aranırken ne yapıyor ağlıyor mu sadece aranıyor mu kucağınıza alınca susuyor mu gazini çıkarıyor musunuz bunları bir degerlendirin strese girmeyin
drdane009 3kedili2bebekli ağlıyor ve aynı zamanda aranıyor gazını da çıkarıyorum ama çözemedim kucağımda belli süre duruyor sonrasında tekrar ağlamaya devam ediyor
3kedili2bebekli drdane009 adapte olma çabasıdır telaş etmeyin emzirin sık sık mamayi bosverin doktor onermediyse 40 i çıkana kadar biraz böyle gider kendinizi üzmeyin sonra dünyaya biraz olsun adapte olacak
theyikik drdane009 ilk gelen süt çok yağlı olduğu için ilk bi hafta sürekli kaka yapıyordu benim kızımda. Sütünüz normale döndüğünde çiş takibi yapabilirsiniz.
seda406_ Benim bebeğim 2 aylik19 günlük ve meme veriyorum.mama veriyorum ama yine ellerini emiyor sizce bu doymamais anlamindami
drdane009 3kedili2bebekli doğru söylüyorsunuz ama mecbur vermek zorunda kalıyorum bazen öyle bi an oluyor ki 1 saat memede kalıyoruz olabildiğince mamaya gitmiyorum ama bazen mecbur kalabiliyorum
gokce3535 drdane009 çene kasları gelısmesıgı için olabılır bşde umarım yoktur tabi ama dil bağı da olabilir arkadaşım o yüzden emmıyor zannetmıstı meğerse ememıyprmus doktor kontrolünde anlaşıldı
drdane009 gokce3535 biz emiyoruz dediğim gibi mama takviyesi de yaptığım için biberondan da anlayabiliyorum emdiğini