cokkasmabeabi Elimde iki gündür acayip bi acı var sinir sıkışması sanırım. Ortopedi nöroloji ve beyin sinir cerrahisi yazıyor nette. İlk etapta hangisine randevu almalıyım?
mdea cokkasmabeabi nöroloji önce. Eğer beyinden ya da boyundan gelen bir durum ise hoca yönlendirir. Ama önce ama ilk testler için EMG gibi nörolojiye gitmelisiniz
cokkasmabeabi mdea zaten 3 seçenek vardı ucu de geldi 😁 ordan oraya sürüklenmek istemedim bana da nöroloji mantıklı geldi aslında ama. Henüz sinir sıkışması mi onu da tam bilmiyorum ama ona benziyor.
mdea cokkasmabeabi beyin ve sinir cerrahisi genelde fıtık beyin cerrahisi işlemleri için yani ileri düzey cerrahi işlemleri kapsıyor. Ortopedi ise aynı şekilde kemik omurga fıtık gibi diye örnekleyeyim. Dediğim gibi eğer sinir sıkışması varsa nöroloji de EMG dediğimiz düşük düzeyli elektrik akımı testi yapılıyor.
cokkasmabeabi mdea boyundan sıkıntı yok elde kavrama ve geriye doğru kıvırma hareketi yaparken sıkıntı yaşıyorum
mdea cokkasmabeabi geçmiş olsun. naçizane önerim nörolojiye gitmeniz. Karpal tünel sendromu da olabilir. Dediğim gibi gerekli tetkikleri yaparlar cerrahi ya da ileri bir durum için diğer branşlara konsültasyon yaparlar.
mdea cokkasmabeabi bildiğim kadarıyla devlet hastanesinde randevu verirler. Ben özel hastane cephesinde hemen yapıldığını biliyorum
cokkasmabeabi mdea teşekkür ederim yarına bir nöroloji bulup aldım hemen. Bana da öyle geldi ama dün bir anda başladı ne tetikledi hiçbir fikrim yok. Tedavisi var mı peki?