htice2909 Kızlar bence günümüz şartları misafire ev dizilecek şartlar değil yani misafir salonu bana çok saçma geliyo siz ne düşünüyorsunuz hadi konuşalım 🩷💜
crybaby htice2909 bencede çok saçma oturma odası bile yapmadım üç sene önce evlendim aldığımız eşyaları kullanmayacaksak ne anlamı var
NewMomm1 htice2909 durumu olan yapabilir. Benim evim 2+1 misafire ayrı odam yok. Ama evim 4 oda olsaydı yapabilirdim.
nnoktaa htice2909 misafir salonu diye bi şey mi varmış 😬 normal salona zar zor sığan ben şaşırdım bu duruma 😂
htice2909 crybaby dimi yani tamam misafir baş göz üstüne de neden ayrıca bir odayı aman biri gelecek diye kapatayım
htice2909 nnoktaa ya aslında hani nisafir için ayrıca oturma grubu alnın odalar olur ya onu kastetmistimgerekli mi diye
nnoktaa htice2909 yok kız anladım onu takılıyorum 😄 kısaca çok gereksiz bence de. Elalem rahat etsin diye masraf yapmak saçma geliyor bana 😁
sezer2022 htice2909 ne misafir salonum var ne misafire özel tabak çanak takımım 😬 önemli olan ailem en güzel şeyleri önce kendim için kullanırım
Feyzosumunannesi htice2909 Benim salonum var. İyi ki yapmışım. 3 yıl önce evlendim küçük odama L koltuk aldım bize yetiyor. Salonumu misafir gelince aciyorum. Ayriyeten çocuk odam da var. Yani boş bi oda kalacağına biz oturuyoruz 😁