Hanifeceylan96 Annem uyuturken uyuyor ağlamaktan kudursa bile uyutabiliyor ama ben uyutamıyorum. Kendimi çok kötü hissediyorum neden böyle oluyor
nnoktaa Hanifeceylan96 siz gergin olduğunuzda bebek gerginliğinizi hisseder o nedenle uyumaz. Anneniz daha rahat daha sakin olduğu için bebek rahatça uykuya dalar.
asli8 Hanifeceylan96 ilk zamanlar ben de öyleydim anneme sende duruyor ağlamıyor bende neden durmuyor diye oturup ağlıyordum😂 bebeğiniz kaç aylık eğer küçükse böyle durumlar normal zamanla alışacaksınız
Alerjikrinit Hanifeceylan96 aşkım bu yazısız kuraldır özellikle ilk 6 ay. Sana kendini bok gibi hissettirir ama çoğumuz yaşadık. İleride sadece sen uyuyabileceksin o daha kötü boş ver
Hanifeceylan96 nnoktaa gece çok uykusuz kalıyorum sabahta aynı tempoya devam edince geriliyorum nasıl sakin kalacağım bilmiyorum
prensesanesi01 Hanifeceylan96 beyaz gürültü açıyor musunuz benim kızım da çok huysuzdu 7 8 aya kadar evde sürekli beyaz gürültü açıktı dışarı çıkarken markette pazarda hep açıktı rahatliyordu o sesle tavsiye ederim bide kundak yapmayı denediniz mi
nnoktaa Hanifeceylan96 zor bi süreç bu süreçte eşinizin ya da ailenizin size destek olması gerekiyor.
asli8 Hanifeceylan96 3.aydan sonra her şey çok daha rahat ve güzel oldu kaygılar tabi ki bitmedi ama azaldı stres kesinlikle yapmamaya çalışın
Hanabii 10 aylık kızım. Su an bi ben bi annem sallıyor uyutmak için. Gazamız mübarek olsun inşallah uyur. Şükür sizinki annenizde uyuyor🤣
keremsmom78 Sağlıklı olması, yanınızda olmasının bir şükür olduğunu düşünerek sakin kalmaya çalışın. Zira 6,5 aydan ben öyle sabrediyorum 😄
Hanifeceylan96 keremsmom78 o kadar çok yoruluyorum ki beynim çalışmıyor gibi geliyor. Kulağımda sürekli ağlayışı. Anneme zorunlu hissediyorum kendimi
doratalya Sallayarak uyuyorsa bunu değiştirebilirsin daha çok küçük hemen alışkanlıkları değişebilir belki daha kolay uyutabikeceğin bir yol bulursun
Hanifeceylan96 doratalya sallayarak bile çok zor uyuyor, ayaktan bırakınca uyanıp ağlama krizine giriyor. Bebeğimi beşiğe bırakıyorum uyuyor diyen insanlara çok özeniyorum. Benimki ağlamaktan nefessiz bırakıyor en ufak şeyde
Hanifeceylan96 asli8 dayanıyorum. 3.ay 6.ay 1 yaş için dönüm noktaları her bir basamakta rahat edersin diyorlar. Umarım öyle olur
Hanifeceylan96 Alerjikrinit günlere şükür bugünde bitti diye yaklaşıyorum artık psikoloji de kalmadı. Uykusuzluk, annemin evine taşınma, kendim yetersiz hissetme…
keremsmom78 Hanifeceylan96 bende garipten ağlama sesini duyuyorum olur öyle şeyler arada geçecek sabret. 6,5 atı geçtik hala tepemde istekleri değişti sadece
eylulye ilk 2 ay annem de bizim yanımızdaydı bebek ve benimle aynı odada uyudu hiç yanımızdan ayrılmadı hep ilgilendi allah razı olsun. o gidince ne yapacağız o olmazsa ben bakamam sanıyordum ama bebek büyüdükçe ki bebekler bir günde bile çok fazla değişip gelişiyor her şey daha da kolaylaşıyor. artık dilinden biraz anlamaya başlayıp ona göre davranıyorsunuz. 3 aylık olmasına 5 gün kaldı ve 1 ay öncesine göre her şey çok daha kolay. mesela uyumuyorsa zorla uyutmaya çalışmayın zaten çok küçük hiç uyumadan çok uzun dayanamaz. memede kalmak istiyorsa bırakın orda uyusun ilk 3-4 ay bebekler için herhangi bir düzen ya da kolaylık olmasını beklemek biraz zor gibi. ve bebekler neredeyse tüm sorunlarını meme ile çözebiliyorlar bırakın istediği kadar memede kalsın bu seni emzik yapmış laflarına aldırış etmeyin bebekler emziği bilmez annesine ihtiyaç duyarlar. siz bakış açınızı değiştirmeye çalışın bugünler zor olduğu kadar lezzetli de asla bir daha bu kadar küçük olmayacak rabbim kolaylaştırsın 💓