seda_akkl 🤣Asla koltuklarıma örtü takmam demiştim çocuk olunca mecbur kaldım sanırım alan varmı hangi modeli aldınız memnunmusunuz kızlar?
Tuuggccee seda_akkl ben aldım cok memnunum dedgnz gıbı koltuklarm acık renk cocuktan dolayı cok ıyı oldu kırlenmıyorlarda bende sızın gıbı asla ortmem doyordum ama mecbur ( özlü home )dıye yazarsanız satıcıda ( özlüce )
gurbetteanne10 seda_akkl bende hep nefret etmisimdir ama oğlum çok kusuyor baş edemedim Trendyol da viedan home dan aldım memnunum
NmalkoC seda_akkl hayatım boyunca anneme neden koltuk örtüsü takıyosun dediğim için özür dilemişliğim var asla yapmam diyip yaptığım tek şey ( sandalyelerimde dahil )😅ben trendyoldan altı süngerli kaydırmazlardan kullanıyorum ama 1 yıl oldu süngeri yıprandı yıkamaktan fiyatları uygun ama çok yıkandığı için yılda bir değiştirmek gerekiyor
ruhsagligi Tuuggccee yaa bende şey sorayım, benim koltuğum sırtı minderli olan, ona nasıl bir örtü almalıyım, çift renkli koltuk takımım ve koyu olan beni fıtık ediyor
Tuuggccee ruhsagligi benm sadece krem sızın ne renk blmıyorum ama bırcok renk secenegı var hangı renk sızın
Tuuggccee ruhsagligi yanı bordo olan renge alıcaksanoz vızon rengıne yakın bı renk olablır ama acıkmı ıstıyorsunuz koyumu bılemedım🙈😀 benmde portakal rengı ve krem ben krem olanlara kırem rengı aldım😳
ruhsagligi Tuuggccee koyu renk sürekli toz belli ediyor diye almak istiyorum hergün süpürüp bezle siliyorum tozu gitsin diye O yüzden acık renk ya da vizon rengi de olabilir bütünlük saglaması acısından
merveidilakcay ruhsagligi benimde koyu renk toz tutuyor sinirlerim bozuluyor ya valla sil süpür yoruyor
ruhsagligi merveidilakcay bende sürekli kova ile bez yapıp çok ıslatmadan diliyorm, şuan yine yaz mevsimi balkondayız ama kışın onu temizlemek ile geçiyo zamanım
merveidilakcay ruhsagligi evet buna bir çözüm çok aradım ama bulamadım istikbalden almıştım hiç memnun kalmadım aldığımdan bu yana silmek toz süpür öyle geçiyor
seda_akkl NmalkoC 😆yav vallahı her gün silinse yine aynı son çare buymuş 😅bir daha asla kelimesini kullanmıycm
NmalkoC seda_akkl eşim bezlerle hergün siliyorum diye koltuk yıkama ve buharlı makıne aldı canım yinede baş olmadı koltuk yıprandı artık silmekten malesef dediğimizi yutup koltuk örtüsü şart 😂 benım şuan sandalyelerime kadar herşeyde örtü var
merveidilakcay ruhsagligi saglamlik konusunda sıkıntı yok 7 yıldır kullanıyorum hala aynı duruyor ama çok toz kıl tutuyor kumaşı ilk günden bu yana temizliği yordu benj
ruhsagligi merveidilakcay benim de 7 yıl olacak, iki renkli olduğu için koyu renk olana oturmuyorum ama çocuklarım oturur o yüzden günde 2-3 kez süpürürüm