Birdunyabircennetannesi Obsesifkompulsifbozukluluk Okula yazılırken ay olarak hesaplanır hanımefendi artık öğrenseniz mi bazı şeyleri
Obsesifkompulsifbozukluluk Birdunyabircennetannesi Dondurmalikahve gülün diye şey ettim sizde varya 😂 her şeyi ciddiye alın be
boralii ihsanbebek 72 ay yerine normal yaşını yazsanıza hanımefendi 12.aydan itibaren yaş ile ifade kullansanız artık
Birdunyabircennetannesi boralii Yahu hanımefendi okulda ay olarak alınıyor bazı şeyleri anlayın öğrenin araştırın lütfen Burada ay yazdıysa sebebi var demektir Ve kim ne yazarsa yazar anne bebek platformu burası
aslananne27 Laydaren Burda okullarda ay hesaplaması ile almazlar doktorlar da 3 yaştan sonra ay hesaplamaz yaş olarak ilerler Türkiye’deki sistem Çok farklı 😊
Birdunyabircennetannesi aslananne27 söylemeyin artık pes 72 ay nedir Hakaret ettiniz demedim fakat bunu söylemek yerine düzgünce neden ay söylüyorsunuz demeniz daha doğru değil mi? Bilmediğiniz şey hakkında yorum yapıyorsunuz birde yargılayıcı şekilde yorum yapıyorsunuz
aslananne27 Birdunyabircennetannesi ay ben ne bilim türkiyede ay olarak alıyorlar burdaki sistemle gittim direk her yorum yazmada ince ince mi düşünecem direk aklıma burdaki okullar geldi
Dondurmalikahve Konuyla ilgili bilgisi olmayanlar esprisi yapmaya calışmasın lütfen önce bir araştırın jsjsjjsl
Anonim11 Dondurmalikahve öf demi ya tüylerim diken diken oldu,bir de çok bilmiş gibi espri yapmışlar dalga falan geçmişler. Ayy Allahım cahil cesareti böyle bir şey
vaveyla__ ihsanbebek benim bi yakınım rapor aldı, kemikleri zayıf kalemi zor tutuyor gibisinden Şimdi özel ders aldırıyor sadece, okula 7 yaşında verecek
Birdunyabircennetannesi Obsesifkompulsifbozukluluk İroniyse güleriz bacım 😅 Kaç kişi yargılamış da ondan ciddileştim😅
Dondurmalikahve Obsesifkompulsifbozukluluk Hhahsh ya ciddiye aldığım için özür dilerim sen arada kaynadın
boralii Birdunyabircennetannesi tamam bende 276 aylığım ne kızıyorsunuz hanımefendi cahilliğime verin
Obsesifkompulsifbozukluluk Birdunyabircennetannesi yok be yorumları okudum tabiki 😂 öyle yazasım geldi 😂😂