aslananne27 ihsanbebek 6,7 yaşlarındaki çocuğun yaşını söyleyince de ayla söylemeyin artık pes 72 ay nedir bebeklikten çıkmış çocuk artık nereden baksan 6,7 yaslarinda
Bett1 ihsanbebek maalesef ki göndermek zorundasiniz ya da rapor almak zorundasınız rapor alınca da hep işlenmis oluyor sağlık durumuna kalıcı olarak o rapor görünmüş oluyor hep. Benimde 74 aylık bence küçükler ama işte mecbur gönderiliyor.
Cilveloy aslananne27 İlkokula kayıt yapılırken ay bazında hesaplanıyor. 71 ay ve üstü çocuklara zorunlu, 68 ay - 71 ay arasına tercihe kalmış diye biliyorum. Sistem ay hesabıyla gidiyor. Dolayısıyla hanımefendide ayını belirterek bunu soruyor.
ihsanbebek Laydaren yaşıtlarına göre kalem tutması falan daha iyi değil ve ocak doğumlu çocukla aralarında çok fark var bariz belli oluyor o yüzden
Laydaren aslananne27 Yurtdışındaysanız bilmiyor olmanız çok normal😊 doktora da okula da hep ay hesabıyla gidiliyor burada
annediyebiri ihsanbebek devamsızlık yapabilirsiniz müdür eğer anlayışlı olursa tabi cezası var diyende var çocuğunuzu neden yollamak istemiyorsunuz
ihsanbebek annediyebiri yaşıtlarına göre kalem tutması falan daha iyi değil ve ocak doğumlu çocukla aralarında çok fark var bariz belli oluyor o yüzden
Birdunyabircennetannesi Yani zamanı gelmiş göndermeme sebebiniz nedir? 72 aydan sonra zorunlu göndermeniz gerekiyor
ihsanbebek Birdunyabircennetannesi hocam Ocak doğumlu çocukla arasında bariz fark var bende öğretmenim 8.sınıfa giriyorum ve davranış sorunu yaşadığım genel öğrenci kitlesinin ailesi erken başladık bundan oldu dedi bende korkuyorum bütün öğretim hayatı etkileniyor
esrathegulcesmom ihsanbebek bir sınıf öğretmeni olarak söylüyorum bence daha başlamadan böyle düşünmeyin kalem tutmayı da öğretiyoruz çünkü ☺️ Bi başlasın öğretmeninizle iş birliği içinde ilerlersiniz zaten. Baktınız sene sonunda bi ilerleme yok Veli isteği ile sınıf tekrarı yapılabiliyor
Birdunyabircennetannesi ihsanbebek Ama şuan tüm yaşıtları başlıyor yani çocuğunuz erken gitmeyecek Bildiğim kadarıyla cezası var 71. 72. Aydan sonra zorunlu çünkü