mondecaidensecmeler Kızlar iyi ve mutlu günleriniz olsun🫠 konu başlıkta şuan vernelin gül büyüsü 5 lt lik yumusaticisini kullanıyorum hiç memnun değilim çünkü makineden çıkartırken gram yumuşatıcı kokmuyor bana buram buram yumuşatıcı kokan bir yumuşatıcı önerin?
ezgikrby mondecaidensecmeler Sarı Peros, Migros Lovely Touch, Bingo Sensitive çok çok güzel kokuyo. Çamaşırlar bittikten sonra çıkarmadan durulamaya alıp deterjan koyduğunuz yere 1 kapak da yumuşatıcı koyup öyle çalıştırın aşırııııı kalıcı bi koku oluyo 🥰
mondecaidensecmeler ezgikrby birde öyle yapım olmadı makine biter bitmez kapağı açılınca çıkartıyorum yine kokusu olmuyor
ezgikrby mondecaidensecmeler bende de olmuyodu instagramda gördüm 2. kez durulamayı böyle yapmayı efsane oluyo mutlaka dene
Aminemm_ mondecaidensecmeler ben kullanıyorum sarısını evet güzel kokuyor ama hiç kalıcı değil makineden çıkarırken bile kokusu kalmıyor bitmesini bekliyorum
ahlelele_ahlelas mondecaidensecmeler life by fakir bebekler için olan yumuşatıcı efsane kokuyor. Ben kendi çamaşırlarımıza kullanıyorum
fisnereceli ahlelele_ahlelas ay evettt oğlumun çamaşırlarına kullanıyorum, harika bir kokusu vaaar 😍😍
Mommmyyyyyyyyy mondecaidensecmeler ben yumoş lilyum kullanıyorum konsantre. Vernel denedim bende memnun kalamadım su gibiydi. Konsantre yazanlar daha yoğun ve güzel az koyuyorsunuz zaten mükemmel kokuyor