IKRA_21 Hamidefe Kardeşimin kızı şuan 3 yaş 3 buçuk aylık sanırım 1 aya yakın artık uyumuyor son zamanlar yarım saat uyuduğu için uyutmadı oda artık
teachersrn Hamidefe iki arkadaşımın çocukları 3,5 yaşında hala öğle uykusu uyuyolar bence uyuması lazım, küçük daha
Hamidefe Ozge_AyazEfee bizde tam 2 yaşındayız ama 3 gündür uyumuyor öğlen uykusunu 1.1 bükük saat sallıyorum uyumuyor kaç aylıkken bırakıyorlar acaba
Ozge_AyazEfee Hamidefe belki de henüz uykusu gelmediği için direniyordır. 2 yaşında artık hemen uykuları gelmiyor hemen yorulmuyor lar eskisi gibi🤗 ben genelde uyandıktan 4 saat sonra uyutuyorum
IKRA_21 Hamidefe Bence uyanık kalma süresi az olduğu için uyumak istemiyordur.. Benim bebeğimde 19 buçuk aylık sabah 10 veya 10 buçukta uyanır 3 buçuk veya 4 te uyutuyorum.
Hamidefe Şimdi de yatırsam gidecek ama bir saat uyuyup uyanacak gece miz uzayacak bu sefer oyunlarla oyalıyorım şuan🙄
Ozge_AyazEfee Hamidefe aslında ideal Bi saat şuan. Uyku hazırlıklarına başlarsanız, süt içiyorsa onunla uğraşsanız falan 8 buçukta uykuya geçmesi iyi olur. Normalde saat kaçta yatıyor akşam
Hamidefe Ozge_AyazEfee sabah 10 uyanıp öğlen uykusunu uyuyordu 1 buçuk da falan 3 güdür uyumuyor..uykusu gelmedi desem 4.5 de uyutsam bu sefer 1.2de uyuyo 🙄
Hamidefe IKRA_21 işte akşama doğru bırakırsam uykuyu gece için sıkıntı oluyo akşam uykusuna yakınmıyorsak istemiyorum onu da denedim
Hamidefe Ozge_AyazEfee kesinlikle..sizin ki nasıl uyuyo kendi kendine uyuma kısmına geçmek istiyorum ben artık🥴
Ozge_AyazEfee Hamidefe hala ayakta sallanarak uyuyor ama suç bizde aslında. Bizim işimize geliyor sanırım. Uykuya geçme süresi daha kısa oluyor. Ama mesela annem yanında uzanarak uyutuyor. Sanırım benim annemden eğitim almam lazım 🤦🏻♀️🙈
IKRA_21 Hamidefe Ben gündüz yanına uzanıyorum hemen uyumasını istesem piş pat yapıyorum. Gecede yanında uzanıyorum dönüyor dönüyor biberonundan su içip uyuyor. Ben daha küçükken piş pat yöntemi uyguladım. 1 buçuk aydırda memeden kestim
IKRA_21 Hamidefe Hani 1 saat uyuyor sonra uyanıyor artık uyumuyor dediniz yaa o uykuya şekerleme diyorlar