Tusa_ Bebeğim bugün farklı ağlamaya başladı uyurken birden ıkına ıkına ağlıyodu hemen aldım kucağıma kustu biraz farkettim ki vücudu sıcacık hemen ölçtüm 38.1 çıktı calpol var evde onu vermek istiyorum ne kadar nasıl verebilirim aşı falan olmadı 3 aylık
01012024 Tusa_ 1 çay kaşığı veriliyor genelde bide baş kısmı ıslatılmadan boyundan aşağı ılık duşta iyi geliyor
ozlem_murat Tusa_ aşi olduk geçenlerde ateşi çıktı dokorumuz kendi ölçeğiyle yarım ölçek dedi kuzum ♥️geçmiş olsun
ikiaslanannesi87 Tusa_ 4 saatte bir canım 1 çay kaşığı veriliyor çok geçmiş olsun benim oğlum da salgına yakalanmıştı istersen daha çok ilerlemeden takipte kal geçmezse hastaneye götür daha çok küçük çünkü
Tusa_ esmaerdemir 01012024 ozlem_murat ikiaslanannesi87 37.8e düştü şimdi yapmam gerekenleri yazın lütfen ilk anneliğim ve hiçbir şey bilmiyorum ateşini de zor fark ettim acaba acaba dedim hep sonra ölçtüm varmış ateş şimdii emdi uyudu kucağımda
Tusa_ esmaerdemir 01012024 ozlem_murat ikiaslanannesi87 Ben yanlış ölçmüşüm şimdi tektar ölçtüm 38.3 olmuş
ozlem_murat Tusa_ ☺️üstume vazife değil hepimiz anneyiz ama sakınn sirkeli su yapmayın o daha çok cıkarıyor ılık duş ıslah havlu ya da bez ateş düşürücü de altı saate bir miniğin hiçbir şeyi kalmaz inşallah ♥️
01012024 Gamszbaykus37 komple sokmakta yanlış değildir ama yarıdan yıkamak ateşi daha kolay dengeliyormuş galiba
esmaerdemir Tusa_ koltuk altından ölçüyorsun dimi genelde o daha doğru sonuç veriyor 6 saatte bir kaç kaşığı parol verebilirsin eğer 39 olursa yarım fitil ver paranox al eczaneden ince giydir sık sık emzir geçer inşallah
elifatakoc Tusa_ Sadece ateşi var benim bebeğimde dünden beri doktora götürdüm gece 39 olunca.boğazı ve ciğerleri temiz diş ateşi galiba bizimki,ama arada kendini sıkıp kusturuyor anlamış değilim 🥺
Tusa_ elifatakoc çok geçmiş olsun canım benimkide kendini sıkıp kusuyor uyurken inliyo gibi sesler çıkarıyo bi yeri ağrıyo sanırım
mombebiss02 Tusa_ daha fazla yükselmeden hastaneye götürün ortalıkta çok kötü salgın var en azından orda hemen yardımcı olurlar bebeğim 13 aylık bizde yakalandık ateş kusma ishal beklemeden hemen gidin bence
Dedektifgadget Tusa_ geçmiş olsun üstte kalsın kızımda 8 aylık dün ateşlendi böyle kusma yoktu neden olabilir bilenler yazsın
Tusa_ mombebiss02 alyamoms_ ozlem_murat damlaa777 lAmMelodi bebegiminbesigicamdan Dilarad_293 birisi007 crybaby Sağlıkocağına gittim 38.6 çıktı ateşi orda doktor baktı sırtına kulağına boğazına bişey yok dedi idrar yolu enfeksiyonudur dedi eve geldim yine calpol verdim işe yaramadı hastaneye götürücem şuan 38.3