Muberra08 Kızlar 2. Sezeryanım olacak tayinimiz tunceliye çıktı az kaldı doğumuma hangi doktoru önerirsiniz bir de Tunceli devlet hastanesinde doğum yapıp memnun kaldınız mı odaları falan nasıl eş kalablilir mi.
Niloyailetospik Muberra08 ben 7 ay önce normal doğum yaptim hamile kaldığım günden beri kemal hoca ilgilendi sağolsun kemal hoca çok iyi eski doktor bilgili tavsiye ederim
annem41 Muberra08 ordan sa elazıgı öneririm zaten planlı bişey hem büyük şehir hem hastaneler çok fethi sekin şehir hastanesini öneririm özel hastane konforlu Necati kaya yada Tuğba Karabulut Fırat üni var ne bileyim özeller var
Niloyailetospik Evet küçük bir il olduğu için ebeler doktorlar hemşireler çok ilgili sanki özel hastane de doğum yaptım
Muberra08 Niloyailetospik kaç gece yattın peki, eşin yanında refakatçi olarak gece falan kalabiliyor mu gerçekten
Niloyailetospik Muberra08 evet sabaha karşı doğum yaptığım için bir gece kaldim. Eşim yanimdaydi hep.
Muberra08 Niloyailetospik bende sezeryan olacağım yanımda kalacak kimse yok eşimden başka bunu duyduğuma çok sevindim eşim kalır yanımda