tazecikanne45 merkursavascisi_06 bende de vardı o kadar çektim ki başucumda karbonatlı suyla yatardım. Karbonatlı su hem yanmayı hem ağrıyı kesiyor. Bir de sabah aç karnıns tahin yiyin o da mide koruyucu görevi görüyor.
merkursavascisi_06 tazecikanne45 jkarbonatlı suyu diyetisyenim de dedi, mide koruyucu ilaç şçiyorum zaten yine de tahin yiyeyim mi çok kötü sek tahinin tadı ya
tazecikanne45 merkursavascisi_06 1 kaşık tagını suyla yut hemen. Akşam yatarken de ye. Tahin gerçekten şifa.
asselll merkursavascisi_06 helipak içtiğiniz ilaç sanırım çok ağır bir antibiyotikdir. Onu içerken başka bişey kullanmayın bence vitaminlerinizi falan bitene kadar almayın. Mutlaka antibiyotiği bitirin yoksa geçmez bakteri
Asel20 merkursavascisi_06 aynı durumdayiz ya midem agriyinca midemi sıkı sıkı tutup yatmak istiyorum sadece
cemilolabilirmi merkursavascisi_06 ülser mikrobu diye biliyorum. Bende arada çıkar o tedaviyi uygulayınca rahatlar. Size dokunan şeylere dikkat edin yeme içmenize zamanla mide koruyucuları da bırakın yoks demir eksikliği başlıyor. Çok endişe etmeyin geçer inşallah
merkursavascisi_06 cemilolabilirmi demir zaten eksikti saçlarım dökülüyodu c vitaminiyle demir içiyordum sabahları ama artık sadece demir içicem sanırım
cemilolabilirmi merkursavascisi_06 mide koruyucu demir emilimini engeller. Demir ilacı verirken mide koruyucu kesmeleri lazım. Ben çok çektim bu konuda maalesef
cokkasmabeabi merkursavascisi_06 eşimde de Helicobacter pylori çıktı çiğneme tableti, mide koruyucu, ishal ve antibiyotik için ilaç verildi 2 hafta içmesi gerekiyordu. Bitirmedi bir hafta zor direndi sanırım 🥲
cemilolabilirmi merkursavascisi_06 demire ara verip bir süre tedaviyi tamamlayın bence. Çocuklara da öyle yapıyoruz ya onun gibi düşünün. Mide sıkıntılarınız azalınca yavaş yavaş mide koruyucu bırakın sonra da tekrar demire başlarsınız. Ben hep böyle tedavi görüyorum açıkçası.
merkursavascisi_06 cemilolabilirmi anladım çok teşekkür ederim zaten bi türlü ayarlayıp saatini demir ilacı içemiyodum kaç gündür. Beslenmeye de dikkat edeyim biraz inşallah atlatırım çok teşekkür ederim 🥰
Lugesyaa merkursavascisi_06 bende vardı mide ağrısı çektim yıllardır pahalı bi ilaç vermişti ama pahalı diye onu almamıştım ona eş değer 4 tane falan bi ilaç almıştım onları içmiştim sonrasındada hergün mide koruyucu içmem gerektiğini söylemişti ama içmiyorum çok şükür iyiyim şuan