crybaby milletsanakanalizemiolacak ben neler neler kullanıyorum o kadar düzenli besleniyorum ki zaten karaciğerim de de sorun var hiç öyle abur cubur vs yiyemem hemen ishal olurum ama işte geçmiyor lanet
merkursavascisi_06 crybaby ay gerçekten mi🥲 antibiyotik tedavisi işe yaramadı yani 🥺 Allah Şafi ismiyle şifa versin ya
merkursavascisi_06 milletsanakanalizemiolacak tek başına o işe yaramıyomuş iki hafta antibiyotik içicem ama dediğim gibi ağzımın tadını mahvediyo ilaçlar
B-Ececik Eşimde vardı gaz şikayeti yüzünden gitmişti, helikobakter çıktı. İkili antibiyotik kullandı azaldı ama asıl sorun safra kesesiymiş yine ara ara şikayeti oluyor
merkursavascisi_06 B-Ececik safra kesesi ultrasonda bakıldı bi şey yok dedi radyolog. Ben de midemde aşırı gaz kusma isteği falan yaşıyodum afedersiniz geçmeyen ishal var bi geçiyo geri geliyo. Bakalım antibiyotik başladım ama ağzımın tadını bozdu eşinizde de öyle oldu muydu
B-Ececik merkursavascisi_06 eşime verilen antibiyotikte öyle bi şey olmadı ama macrol grubu antibiyotikler ağızda kötü tat bırakır
1bebe1kedi merkursavascisi_06 annemde çıkmıştı aynısı baya yoğun bir antibiyotik tedavisi vermişlerdi ona da ve söylemesi ayıptır annem çok yoğun bir ishal geçirdi bu ilaçları kullanırken ama sonra iyileşti. Muhtemelen sizin yaşadığınız şikayetler de ilaçlardan kaynaklı. Allah şifa versin inşallah.
merkursavascisi_06 1bebe1kedi ya ilacı içtikten sonra ağzımın içi çok kötü kokuyor kokudan uyuyamadım gece🥺
svncgldgn merkursavascisi_06 3 kez yaşadım mideye yara açan bir bakteri bu tedavi edilmesi gerekiyor bi antibiyotik tedavisi yapılıyor o ilaç bu dediğiniz şikâyetleri yapıyor malesef ama ilaç kullanımı sonrası da mutlaka tekrsr ya gaita ya nefes ya da yine endoskopi kimbu çok mantıkondeğil genelde gaita ve nefes testi ile anlaşılıyor yok olup olmadığına bakıtın mutlaka
merkursavascisi_06 svncgldgn doktor 2.5 ay sonra kontrole çağırdı baktırıcam inşallah. Çok kötü bi hastalık ya🥺
Asel20 merkursavascisi_06 çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin ben de birkaç yıl önce mide ağrısı ishal şikayetiyle gittim büyük abdest tahlili yapıldı orada çıktı rahatsızdım dışarıda yediğin yemekten veya içtiğin sudan kaynaklı dedi antibiyotik tedavisi uygulandı ama son zamanlarda şikayetlerim tekrar başladı mide ağrısı ve mide ağrısı olduğu zaman ishal bu hastalık zamanla tekrar ediyor sanırım çok kötü bir şey midem ağrıdığı zaman hayatta bağım kopuyor resmen 🥺🥺
merkursavascisi_06 Asel20 bizim de tatile gidip geldikten sonra başladı muhtemelen ordaki yiyecekler dokundu🥺 ya iki hafta önce eb şiddetli ağrıyı yaşamıştım onda midemi söküp atmak istiyordum. Artık her gün mide koruyucu içiyorum ishal bi düzeliyo iki gün geçmeden tekrar başlıyo probiyotikler falan kar etmiyo artık yani🥲 hayat kalitemi aşırı düşürdü. İlaçlara başladım onlar da ağzımda aşırı kötü tat bırakıyo bi arkadaşımın lafı vardı lisedeyken ta kendimden soğudum diye tam olarak onu yaşıyorum şu an
Asel20 merkursavascisi_06 aynı durumdayiz ya midem agriyinca midemi sıkı sıkı tutup yatmak istiyorum sadece
tazecikanne45 merkursavascisi_06 bende de vardı o kadar çektim ki başucumda karbonatlı suyla yatardım. Karbonatlı su hem yanmayı hem ağrıyı kesiyor. Bir de sabah aç karnıns tahin yiyin o da mide koruyucu görevi görüyor.
merkursavascisi_06 tazecikanne45 jkarbonatlı suyu diyetisyenim de dedi, mide koruyucu ilaç şçiyorum zaten yine de tahin yiyeyim mi çok kötü sek tahinin tadı ya
tazecikanne45 merkursavascisi_06 1 kaşık tagını suyla yut hemen. Akşam yatarken de ye. Tahin gerçekten şifa.
asselll merkursavascisi_06 helipak içtiğiniz ilaç sanırım çok ağır bir antibiyotikdir. Onu içerken başka bişey kullanmayın bence vitaminlerinizi falan bitene kadar almayın. Mutlaka antibiyotiği bitirin yoksa geçmez bakteri