Asyam41 Mrb anneler kızım 4 aylık dogdugundan beri kucakta akşama kadar gezdirilmek istiyor sırtı yere değince ağlıyor kolum bacağım ağrıyor artık neyapabilim ne zaman düzelir bilgisi olan varmı
Elvn94 Asyam41 valla suan alistrdn alstrdn alstramdn yandin tipki ben gbi agamasina bakma yere koy oyun oyna sarki syle oyunlar goster cee ee oyna falan aglarsa alma cok tikanacak kadar aglarsa oyle al bnmki 8 aylik smdi aglynca alcagimi bildgi icin cok fazla aglyo dyecegm o ki smdiden alstr
RuzgarEdisMom Asyam41 5 gun sonra 7 aylik olucak oğlum ve hala ayni bisey degismiyor artik yurusun emeklesin diye dört gözle bekliyorum o zaman daga zor diyorlar ama sürekli kucakta gezdirmek insani perisan ediyor abartisiz 5 dakika yatmiyor hep kucakta gezmek istiyor kilosuda arttikca iyice kolda bacakta derman kalmadi evet ilerde istesekte alamiycaz ama bu başka bisey insan bi 10 dakika dinlenmek istiyor biri gelmezse yemek bile yiyemiyorum 😑
Hazalimoooo Asyam41 ben bi sayfada okumuştum aslında bebekler annesine bağlanmak için kucakta durmak istermiş 2 yaşına kadar normalmiş biz kırağınızdan indirip agladiklarinda dünya kötü bi yer olarak algiliyorlarmis
Asyam41 Elvn94 sürekli koyuyorum koltuğa alışsın diye ama bir süre sonra durmuyor keşke alışss koyduğum yerde kalsa
Obenimmelegim Benim 2aylıkken öyleydi hep ayaktaydm sırtım yerinden çıkacak gibi oluyordu koltuğa koyup onu oyalamaya çalışıyordum 2gün ağladı mız mız etti ama alıştı koltukta duruyo kucağıma koyuyorum elime bir şeyler alıp göstrtiyorum bu şekildeki alıştı koltukta drumaya ayakta gezmektense kucağımda olması daha iyi
Asyam41 Obenimmelegim bende oynuyorum ama tam oyuncaktan falan anlamıyor ilgisini çekmiyor durup suratıma bakmak daha keyifli kızım için çıngırak falan iş görmüyor bizde belki daha küçük oyuzden olabilir
Qwerty Moralinizi bozmak istemem ama benimki yarın 8 aylık olcak hala aynı 🤦🏾♀️ Yürüsün hiç olmadı emeklesin diye bakıyorum ama hiiiç niyeti yok nasılsa gezdireni var 🤦🏾♀️
Asyam41 Qwerty bende biran once 6 7 aylık olsunda otursun emeklesin diye bekliyorum yani aşırı zor çalısırken bukadar yorulmuyordum
Asyam41 RuzgarEdisMom aynen bende öyleyim yemek yiyemiyorum wc ye gidemiyorum fiziksel olarak aşırı yorgunum 5 dk koysam başlıyor ağlamaya yeterki sussun diye alıyorum
Elvn94 Asyam41 yere koy canm yada besiginn icine muzik ac falan karsisinda oyun oyna smdi kandrdin kandrdn yoksa bnm gbi prrt olrsn
Obenimmelegim Asyam41 doğrudur her bebek aynı olmuyo inş düzelir seni yormaz canm ben azda olsa rahat ettm
Asyam41 Hazalimoooo valla bebekler için hava hoşta ben kolumu bacağımı kaybedicem saolsun günlük sporumu yaptırıyor kızım 😂
Badevehande Benimki de aynı 🤷🏻♀️ 2 ay 10 günlük utanmasa uyurken de kucakta kalacak ki kalıyoruz bazen uyuya kalıyorum 1,5 saat kucagımda uyuyor bende otururak uyumuş oluyorum 😒😒
Asyam41 Badevehande beşiğine yatırsan uyumazmı seninki daha zor en azındna benim kız beşinde uyuyor koyunca
Hazalimoooo Asyam41 onlar için kim bilir nelere katlandık bunada katlanırız bunuda başarırız cunku biz anneyiz. Benim bebegimde beşiğinde uyumuyor 'ya babasının yada benim kolumda uyuyor