1mucize sadece ilk doğduklarında giydikleri prematüre takımları sakladım ikizlerin. Kayınvalidegile, annemgile ve kendime birer paket hazırladım içine birer prematüre set, çorap, bere, prematüre bebek bezi koydum. Hatıralık olarak.. bir de annemin ördüğü prematüre boy iki tane süveter ve patiği vardı, onları sakladım. Geri kalan bütün kıyafetleri muhtarlığa bağışladım hep. Zıbınları sadece deforme olduğu için (çıtçıtları devamlı kullanmaktan oranın ipi atıyodu veya kışın kullanıp küçülen zıbının kollarını kesip yazlık kullanıyordum falan) onları ya el bezi yaptım ya da attım. Ayakkabıları sattım çünkü onlar eskimiyor ayak büyüyünce kullanılamaz hale geliyor sadece. Mama sandalyesi, yürüteç gibi şeyleri ikizleri olan durumu olmayan birisine verdim, daha sonra onlara mont ve bot da verdim. Yaz mevsiminde kullandığım küçülen uv korumalı şapka, üstü gölgelikli simit, küçük boy havuz, aktivite masası, piyanolu oyun halısı gibi sağlam olan ama artık yaşımıza uygun olmayan şeyleri de kuzenimin bebişi oldu ona verdim. Fikir olsun diye hepsini yazdım 😁