Rwerdst _YanakReisinAnnesii gerçekten o kadar fazla bilgi kirliliği var ki. Hangisi doğru hangisi yanlış bilmiyor kimse. Tek üzüldüğüm narin. Hiç kimse değil. Herkesin eli var bu olayda
akrabavuran Poly-ana ben tanımıyorum eşimin babasının kuzenleri oluyorlar, annesi yüksel ve dayısını bi iki kez gördüm 2 yıl önceydi o da. Karakterlerine bi yorum yapamam ama eşim sevmiyor onları. Medya baskısı yüzünden tutuklandı diyor dayısı
akrabavuran Kuzucukumsu hayır kusmuk idrar felan yok dedi haberlere de baktım öyle diyor ama bilmiyorum dayısı da üzgünmüş bayağı
akrabavuran slnckc ben pek kötü birşeylerini görmedim düğünümüze de gelmişlerdi o yüzden fazla yorum yapamıyorum canım
Kuzucukumsu Lucy ay ne bileyim ben ilk kez duyuyorum b.k diyince kadının soyadı bok sandım 🙈hem cahil hem safım
Lucy Kuzucukumsu Bende ilk gördüğümde bu ne acaba falan demiştim de, sonra youtube a bakınca direkt çıkmıştı. 🙈
hasibekar Beyninizikullanmakucretsizdir eşimin bir arkadaşı var Diyarbakır’a eşime demiş ki narin amca sı ile annesini beraber görmüş amcası da kızı ortadan kaldırdı demiş ama ne kadar doğru Allah bilir annesini haberi varmış narin ne olduğunu süphe çekici konuşmalar yapıyormuş
Beyninizikullanmakucretsizdir Rwerdst bu kişi merdivenlerden düştü gibi birşeyde söylüyor. Belli ki başka bir kızı da şüpheli bir şekilde vefat etmiş 😒
Rwerdst Beyninizikullanmakucretsizdir videoyu izlemedim. Eğer öyleyse gerçekten herkesi tutuklasınlar
Beyninizikullanmakucretsizdir TulayGeriDon bende yorumlarda görünce merak ettim biraz araştırayım dedim. Karşıma bu video ve başka şeyler çıktı. Böyle birisi olmasa niye ortaya atsınlar.
biranneminik Beyninizikullanmakucretsizdir bence bu ailede var bı bokluk. Bı haltlar yiyorlar sonra olan çocuklarına oluyor. Yazık günah çocukların suçu ne ya Allah aşkına kim ne halt yiyorsa keşke o çekse.
Huma_kus34 Beyninizikullanmakucretsizdir amcası yıllar once senın canını cok icten yakıcam dıye tehdit etmıs bırer bırer evlatlarını alıyo bnce amcası sorunlu