prensesanesi01 olur olur hiç sıkıntı değil Benim paylaştığım postlardan bakarsınız. Eğer benziyorsa mutlaka doktora gösterin. Ben de başlangıçta geçer gözüyle baktım hatta normal çocuk doktor kontrolünde bunu dile getirdim bana geçeceğini söyledi. Gelişim çağında böyle şeyler normal dedi. Ben de s**** gibi inandım. Aynı şekil çevremde Sen çok evhamlanıyorsun bu çocukta bir şey yok dediler yaşından sonra bir anda ilerlemeye başladı şu an 18 aylık ve Benim postumda paylaştığım resimlerdeki gibi ayağı doktora gösterdiğimde Metatarsus başlangıcı olduğunu söyledi aynı şekilde postunda attım ayakkabı yaptırıyoruz şu anda doktorun önerisiyle pazartesi günü ayakkabı teslimi alacağız haftaya da pazartesi gününden sonra doktor kontrolüne gideceğiz ona göre konuşacağız nasıl bir süreçten geçeceğimizi daha erken gitseydin belki bu şekilde olmazdı En azından önünü keserdim. Yine buna şükür ilerlememiş başlangıç boyutundaymış daha Eğer ki sizin de bizimkine benzer bir durum varsa bir kontrol ettirin mutlaka ortopedi doktoruna bir şey çıkmasa bile içiniz rahat etmiş olur benim gibi keşke demezsiniz