1prensesannesi__ Yaa bende istiyorum ama külot bez yetişmez ki bez dayanmaz adet sayıları çok çok az ben 10 aylık kızıma goon’un 100 lu paketini aldım bu bitince belki külot beze geçerim gün içinde çok bez degistiriyoruz
26merve26 EsrraZ benim oğlum 4 aylık olmak üzere yeni sipariş ettim kilot bez çünkü normal bez hareket etmesini bile kısıtlıyor bence ilk oğlumda da hep kilot bez kullandım çok kullanışlı esnek oluyor sıkmıyor
ArvenMom EsrraZ külot bez kesinlikle candır çünkü aşırı rahatlık hiç taşma veya sızma olmadı bedenine göre alırsanız zaten sorun yaşamazsınız kulağınız marka da önemli
ArvenMom atlasmommm bence değil dört numara kullanıyordu kızım ilk geçtiğimde cırtlı dört numara çok iyi oluyordu ama külot bezi çok sıkmıştı o yüzden beş numaraya geçmiştim
Asyaveannesi04 EsrraZ 1 yaşından sonra cırtlı bez kullandım prima premium care hiç taşma, akma, kokma olmadı
demetsina EsrraZ yazın külot bez süper kışın bantlı bez özellikle tuvalete alıştırırken külot bez hayat kurtarır 😅
Birdunyabircennetannesi EsrraZ Külot bez çiş için çok rahat oluyor ama kaka için zor oluyordu yanlışlıkla almıştık zaten 1 kere sonra daha da almadım Tabi oğluşum büyüdü bez kullanmıyor 🥹
EsrraZ Birdunyabircennetannesi maşallah siz kurtulmuşsunuz benimde kafamdaki deli soru kaka durumu aslında
nef1see EsrraZ bence kilot bez kesinlikle ben çok memnunum diğer türlü çok zor oluyor yaa çocuklar durmuyor çünkü yerinde
EsrraZ nef1see evet ya bir saniye durmak istemiyor özellikle kaka yaptığında almak çok zor oluyor banyodan sonra bile okadar zor giydiriyorum ki şarkı vs oyalayarak ter içinde kalıyorum zaten sıcak 🤣🤣
EsrraZ vecihi bende kararsızım marka konusunda ama molfix bana çok kalın geldi çırtlısı kilot bezi nasıl
EsrraZ tontonanne marka konusunda kararsız kaldım ama baby turco diye düşünüyorum bedenlerini araştırmak lazım doğru iz bırakma sıkma olasılığı yüksek
tontonanne EsrraZ ben molfix kullanıyorum suan da ama baby turcoyu ilk doğduğunda kullanmistim memnun kalmadım sızdırma yaptı bizde ve zaten onun bedenleri diğer markalara göre küçük
hayatyolcu atlasmommm sleepy külot bez kullanıyordum kalıpları küçük normal bezden bir beden küçük oluyor
Hulya0129 EsrraZ aksine bebeğim külot bez istemiyor ne zaman taksam eliyle hayır hayır yapıyor e bebekten bakmadan iki paket almistim bitti bitecek daha da almam😂
EsrraZ Hulya0129 bir fobi daha yükleniyorrr hayırlı olsun 🤣🤣🤣 şaka bir yana alıp denemekten başka çare yok sanırım