neanladinyurdagull Kızlar ben çalışmıyorum.Her ay kenara atabildigim az miktar para oluyor.Kuyumcuda işim vardı geldim.0.25 gram altın 690 tl dedi.Sizce her ay böyle 0.25 yapmak mı mantıklı yoksa 4-5 ay bekleyip biriktirip 1 gram altın mı yapmak mantıklı
SeverusSnape neanladinyurdagull kesinlikle mantıklı. Yatırım tavsiyesi değildir elbette ama 0,25 alıp daha sonra tümletmek mevcut fiyatlarla daha kolay oluyor. Altın olmuyorsa döviz de alınabilir.
Umutdamla20 neanladinyurdagull ben ılk defa duydum ama altın mantıklı sureklı artıyor ne kadar paranız varsa o kadar altın alın
neanladinyurdagull aksoy92 anladımm teşekkür ederim.Banada her ay 0.25 almak mantıklı geldi ama belki dedim heveslenirim öyle ortaya küçük koydukça daha fazla birşeyelr yapmaya çalışırım
neanladinyurdagull kbraatlas valla bende bilmiyordum bir ara Instagram’da görmüştüm ama hiç sormadım.Bende az önce kuyumcuya gittim altinima ip almak için.Yanimdaki bayan sordu 0.25 sizde ne kadar diye bende duymuş öğrenmiş oldum şaşırdım valla
esrahrz neanladinyurdagull ben gecen sene 05 almistm 200 tlye esim bu sene bozdururken 1000 tlye fln bozdurmus sanirim.1 yil gecmemisti aradan.al al koy kenara
neanladinyurdagull esrahrz çok teşekkür ederim bizde bu şekilde gram çeyrek al koy kenara yaparak geçen sene 2 bilezik aldık.Ama şimdi gram almaya bütçe yetmiyor.Dedim 0.25 mantıklı heralde
Eesmaaanur neanladinyurdagull ben bankada hesaptan yapıyorum. Ne kadar param varsa onun karşılığı altın alıyorum hesapta duruyor istediğimde satıyorum. Bazı bankaların makası dah düşük ona göre bakarak yapabilirsiniz. Tek dezavantajı altını çekemiyorsunuz yatırım olarak orada duruyor.
neanladinyurdagull Eesmaaanur anladım çok teşekkür ederim ama benim kredi kartım bile yok yani bu banka işlerinden anlamıyorum o yüzden gözle görülür benim için daha basit
kbraatlas neanladinyurdagull varsa öyle bisey almak mantikli olur 600 ksuur de iyi bir para aylık alabiliriz bizler de aslında hep
neanladinyurdagull kbraatlas evet bencede bi dışardan yemeğe kalkıyoruz 1000 milyar gidiyor e yemem de altın yaparım onunla en azından
kbraatlas neanladinyurdagull tabii canim ileriye yatırım olur iyi de olur. Hiç alamamaktansa böyle böyle almak daha mantıklı
Rez neanladinyurdagull ne kadar varsa o kadarlık alın yoksa kalmaz elinizde, bildiğim kadarı ile, 0,25 ile başlıyor gramlar, ilk çıktığında 0,5 vardı kaldırdılar sanırım
neanladinyurdagull Rez ocak ayında doğum hediyesi olarak 0.5 gram gelmişti ama yenimidir eskimi alındı bilmiyorum.Sonra bende hiç görmedim zaten kuyumdcuyl 2 kere işim oldu Şubat ayında bilezik aldım bide dün işte ip aldım kadar 😀