nazlik Tombikdonerartikcokpahali anam bacım eşim çok severde bende her sıkıştıgmda makarna yapıyorm😂 buzlukta etli sarma vardı onu çıkarıp pişireyim bari
ZeydsMom Tombikdonerartikcokpahali kiz ben de seviyorum ama onlar deliriyor 😄🤣 sen bolonez soslu (kiymali) makarna yap en iyisi. En guzeli
Kuzey_Melis_Momm Tombikdonerartikcokpahali Bugün yöresel takılıcam valla kocam Kastamonulu kaynanamdan öğrendiğim yöresel yemeği var ıslama diyolar yufka tavukla yapılıyor onu yapacağım kocam mantarda sevdiği için ona mantarlıda yapıcam içecek yeter valla bebeme de tavuk veririm sadece ıslama ona ağır gelir 🌸🌸
azraklknn Tombikdonerartikcokpahali dün patates kebabı mercimek çorbası yaptım hiç yemedik eşim iş yerinde yemiş geldi bende yemedim kızıma yedirdm sadece olduğu gibi duruyor bugün onları ısıtacam rahatım suan😂🫶🏻 Sende domates soslu makarna yap bence sosun icinede bi tane tavuk yada et bulyon ez koy çok güzel oluyor😍
Tombikdonerartikcokpahali azraklknn ya ay hemen akşam denesem onu merak ettim kız çok teşekkür ederim 🥹♥️♥️🥹
Balkizlarim Tombikdonerartikcokpahali çok teşekkür ederim canım ay sorma kafanda plan yap hemen harekete geç 😅🌸🌸
idilmom Kocama istek üzerine bazlama çay kahvaltılık kendime de diyette olduğumdan kabak yapacağım 😂😂😂😂
azraklknn Tombikdonerartikcokpahali rica ederim canım ama tuzunu az koy bulyon tuzlu oluyor ona göre ayarlarsın tuzunu. Çok aşırı güzel oluyor vallaa ben çok seviyorum eşimde seviyor bazen öyle yapmıyorum esim diyor niye öyle yapmadın. Bide sosu piştikten sonra altını kapattıktan sonra içine 3 4 dal maydonoz doğrayıp at karıştır o da güzel tat veriyor ama şart değil tabi😊😊
Milo Tombikdonerartikcokpahali seni görünce hep canım döner çekiyor . Sonunu okuyuncada pahalı deyip geçiyorum🤣🤣. Tombik diyincede boyle dolu dolu etli mayonezli geliyor aklıma . Acıktım he gece gece🤪
Cylnmiray Tombikdonerartikcokpahali salçalı düdük makarnaaa😂😂 kalkayım da bi makarna yapayım bari .yeğenlerimde bende … kızım , hep beraber oh miss😍😍