Tombikdonerartikcokpahali Acaba bugün uzun makarna mi yapsam? Veya salçalı makarna Domates soslu makarna? Yoğurtlu makarna Sade makarna? Ketçaplı makarna Bende çeşit çok say say bitmez 😅 siz neler yapıyorsunuz çok şükür makarnalı günlerimize 😂😂😂😂😂😂
Balkizlarim Tombikdonerartikcokpahali Palamut buğulama , sebzeli bulgur pilavı ve ezogelin çorbası yaptım ☺️✨♥️
Eylul301023 Tombikdonerartikcokpahali siz kesin karar vermişsiniz illa makarna ahahaha 😂😂😂 biz bugün eşim ve onun ailesiyle pikniğe gideceğiz 😂 bugün rahatım
Evaninanasi Tombikdonerartikcokpahali canım makarna çekti hsjsjdj neyse akşama kıymalı makarna yapayım ben bari. Kızım kıymasını yer ben makarnasını 😂😂
Tombikdonerartikcokpahali Balkizlarim ellerine sağlık kızlarına bal şifa olsun inşallah 😍 bende bilmiyorum ya ne yapsam 😅 her gün aynj şeyi düşün dur canım sıkılıyor artık
Tombikdonerartikcokpahali Eylul301023 hahaha😂 evet ya, ay çok sevindim adınıza keşke biz de gitsek 🍄 ama zor ağız tadıyla geçirin gününüzü ♥️
Balkizlarim Tombikdonerartikcokpahali çok teşekkür ederim canım ay sorma kafanda plan yap hemen harekete geç 😅🌸🌸
Tombikdonerartikcokpahali Evaninanasi hahahah😂 dur kız ben de yapayım kararsız kaldım kıymalı mantıklı 👍🏽
prenseskizimbenim Tombikdonerartikcokpahali kemikli etle patates sulusu yapsam yenir mi ki sıcakta?? Diye düşünüyorum
Tombikdonerartikcokpahali prenseskizimbenim valla ben yerim 😂 esinj ve çocuğunu bilemem Açıkçası sıcak soğuk gün diyee ayırt etme yap gitsin mecbur yiyecekler 🌹😂
Tombikdonerartikcokpahali ZeydsMom hahaha😂 sus kız İtalyanlar ketçaplı makarnanin gözünü sevsinler 😂😂
Yesillimon Tombikdonerartikcokpahali Tarhana çorbası,kıymalı patlıcanli yemek,sebzeli bulgur pilavı,salata,revani yazarken yoruldum 😂
ZeydsMom Tombikdonerartikcokpahali kiz ben de seviyorum ama onlar deliriyor 😄🤣 sen bolonez soslu (kiymali) makarna yap en iyisi. En guzeli