Prenses_isabella SetenayCo sorma bi gün dikkat etmeye çalışıyorum ertesi gün yine unutuyorum. Bide soğuk su yoksa o su soğumayana kadar susuz bırakıyorum kendimi😟
Deletedmom_1111 Prenses_isabella d vitamin eksik ondan kaynaklı ağrılarınız vardır bide magnezyum kullanın
ZeydsMom Prenses_isabella d vitamini yetersizligi ama duzelecek bisey. Benim degerlerim 5 di . Doktor acaba nasil yasiyorsun bile dedi. Yani 100e kalktiysa sizinki de kalkar 😄
Prenses_isabella ZeydsMom Kaç ayda düzeldiniz tam olarak. Kemiklerim çok fena ağrıyor. Gece dinlenmek için uyuyuyorum sabah dayak yemiş gibi uyanıyorum okadar kötü durumdayım.
ZeydsMom Prenses_isabella haftaya bi sise d icirdi doktor bide hamileydim vitaminim vucuttan bebege geciyordu bi yandan. 8 haftaya 100 olmustu. Evet yorgun oluyorsun xkemikler agriyor. Turnaklar cilt kuru oluyor kabuk bagliyor catliyor
Prenses_isabella ZeydsMom Aa evet cildim aşırı kuru nerdeyse egzama olucak derecede. Bioderma kullanıyorum sürekli nemlensin diye ama o bile yeterince nemlendirmiyor.
ZeydsMom Kuzuannesi_ evet sadece ilac . Haftada bi sise ayni gum ayni saate yogurta karistirip yiyordum.
ZeydsMom Prenses_isabella ben turkiyede yasamiyorum. Deluks D3 kullandim ama orda varmi yokmu bilmiyorum canim