Prenses_isabella Uzun zamandır kemik ağrısı ve vücut krampları ve daha sayamadığım sorunlarım var. Bilenler bakabilirmi? Yarın doktoruma gidicez de.
Nurcan03 Prenses_isabella benim gördüğüm sadece d vitamini değeriniz düşük onun harici bir sıkıntı yok görünüyor. İlaç kullanmanız lazım.
Prenses_isabella SetenayCo Teşşekür ederim. Bu d vitamini eksikliği kuruluk falan yaparmı. Uzun zamandır en yüksek nemlendiricilere rağmen yüzüm hep pul pul.
Prenses_isabella Themom_ Çok sağolun. D vitamini bu kadar hasta edermi bi insanı. 1 senedir ben ben değilim😟
yasemin1812 Prenses_isabella O konuda bilgim yok kuzum açıkçası ama vitamin kullanırken yapmıyor kuruluk hamileyken bende olmadı
SetenayCo Prenses_isabella O tamamn su tüketimiyle ilgili. Yeterince su içmezseniz cildiniz içten dışa doğru önemini kaybedersin.
Themom_ Prenses_isabella Tabi yorgunluk, sürekli uyku hali, kemik ağrısı yapar. D vitamini çok önemli
Prenses_isabella Themom_ Kaç defa tahlil yaptırdım sağlık ocağında ama d vitaminine artık bakmıyorlarmış. O yüzden hiç ona baktıramadım.
SetenayCo Prenses_isabella Rica ederim, benim de hiç ihmale ettiğim bir konu, su. Yeterince içmeyince baş ağrısı, yorgunluktan, halsizlik, erken yaşlanma gibi dueumlara sebep oluyor. Ama şu sıcak günlerde bile 1 litreyi zor içiyorum.
Prenses_isabella SetenayCo sorma bi gün dikkat etmeye çalışıyorum ertesi gün yine unutuyorum. Bide soğuk su yoksa o su soğumayana kadar susuz bırakıyorum kendimi😟
Nursaygi Prenses_isabella Anladığım kadarıyla düşük olan D vitamininiz diğerlerinde bir sıkıntı yok gibi gözüküyor.