ronyammmmm alerjisini olduğunu nasıl anladınız kan mi gördünüz yoksa döküntü mu ben rota asisindan sonrada olabileceğini düşünüyorum biryerde mi okumuştum doktor mu demişti hatırlamıyorum şuanda çok zaman geçti , bizde 5 aylıkken süt ve süt alerjisi cildi bezinde kan göründü bende 2 ay boyunca diyet yaptım ve sonrasında bana açın dediler, açtım alerjik bünyeye sahip çocuklar riske almayın Allah korusun bademcik siser nefes alamaz çok farklı durumlar olabilecek şeyler var, eğer imkanınız varsa alerji doktoruna gitmenizi tavsiye ederim kan ve deride ki testler bir yasinsan önce kesin net cevap vermeye bilir bence doktorunuz bunuda net araştırsın, 100 💯 doğru diye biaey yok her doktorun branşı aynı değil uzmanliklari ben paketli gıdalar dahi tuketmemistim süt peynir yumurta yoğurt ve buyuzden bana ilaçta verdiler ki emzrdigimden dolayı sütünden oğluma geçsin diye farklı kesin alerji immünoloji doktoruna gidin ve çogu hastaneler tam tüm testleri yapmaya bilir, benimmyasadigim yerde öyle mesela giderken şimdi domates ve çilek goturucem ondan örnek alicaklar oğlumun derisine enjekte edecekler özel varsa imkanınız varsa özele gidebilirsiniz