Aerith Dygatk benim oğlum 2,5 aylık şu an eğer bir iki ay duracaksa elektrikli almak çok mantıklı gelmedi dediğiniz gibi. Teşekkür ederim ☺️
tugbacds Aerith elele dormine 2 var bende çok memnun kaldım tavsiye ederim manuel alırsanız devamlı sizin sallamanız gerekecek
Aerith arslanbebek18 teşekkür ederim yorumunuz için sanırım bende normal alacağım. En başta ikisini de almayı düşünmüyordum ama oğlum sallanmayı sevdi. ☺️
tugbacds Aerith 9 aya kadar kullanılıyo benimki 7 aylık şu an hala kullanıyorum ama dönmeye başladı içinde dönmek istiyo bağlamıyorum da gözetimim altında koyuyorum önceden bırakıp orda işimi yapıyodum şimdi daha çok yere koyuyorum ilk etapta hatta yemeğini bile onda yediriyodum mama sandalyesi alana kadar benim çok işime yarıyo
doganil Aerith elektrikli ana kucagını tavsiye ederim. Kızım 9 ay tüm gündüz uykularını ana kucagında uyudu hatta tatile bile giderken yanımızda götürdük o kadar memnundum en son kızımı taşımayınca kaldırdım.
happybaby61 Aerith evet o olabilir canım belki ama sallananlar duran bebekler için ideal diğer türlü pişanlık :)
doganil Aerith çok rahat ettim hatta 2 aylıktı gazdan uyuyamadıgı günler zar zor uyuturdum gece bile ana kucagına koyardım uyurdu. İkiz bebekleri olan arkadaşımda kızlarını elektrikli ana kucagında büyüttü oda memnun kaldı. Brn ve çevremdeki arkadaşlarım çok memnun kaldık ama bazı bebeklerde sevmiyor bu şans.
fisnereceli Çok hevesle elektrikli aldık çocuğum nefret etti çıldırasıya ağlıyor koyunca, normal olanı çok seviyor ama 😄 biraz büyüsün de yine deneyeceğim elektrikliye koymayı. Normal olan anakucağına tak çıkar şeklinde oyuncak aldım bayıldı hatta. Aerith
Annegibi2006 Aerith elektrikliler daha iyi oluyor ama 2 aylıkmış zaten 3 4 aylık olunca hareketlerinde binmiyorlar bizimki hiç kullanmadı boşuna para verdik tavsiyem yere alıştırın bizimki şimdi 6 buçuk aylık yerde kendi kendine oynuyor hiç kucağa gelmiyor bende işlerimi halledebiliyorum
Aerith Annegibi2006 ya benim oğlum sallanmayı çok sevdi o yüzden almayı düşündüm. İşlerimi yaparken kolaylıkta olur diye
onefinemom Aerith Elele elektrikli ana kucağı kullanıyorum, çok memnunum tavsiye ederim . Manuel almayın yine siz uğraşırsınız. Böyle koyuyorum bebişi kendi işimi yapıyorum
Annegibi2006 Aerith bizimki joie sallanması şarkıları falan güzel şuna 10 bin civarında sanırım fiyatı bizimki sevmiş olsaydı kullanışlıydı ☺️