546-544 @deli_bir_hatun mutlaka calikusunu da izleyin ben repliklerini çok beğeniyorum ilk bölümler biraz sıkıcı sadece
26120 Ezel i çok izlerim yaa çok güzel aslında.. Adını Feriha Koydum u izliyorum bende. Kara Para Aşk vardı onu izlemek istiyorum bende bu bitince.
Canmmel-26 deli_bir_hatun parmaklıklar ardında Arka sıradakiler Muhteşem yüzyıl Hayat devam ediyor Karagül Yaprak dökümü (favorim)
deniz1010 deli_bir_hatun Ulan İstanbul, Çılgın Bediş, Aynalı Tahir, Bir Demet Tiyatro, Beşik Kertmesi, Hayat Bilgisi, Suskunlar, Evdeki Yabancı, Kadın İsterse
birpofidikannesi deli_bir_hatun söyleyen oldu mu ya da izlediniz mi bilmiyorum ama yunus emre yi izlemediyseniz mutlaka öneririm özellikle tasavvufu çok güzel işlemişler bitirdim sayılır son 1 bölüm kaldı kıyıp izleyemiyorum bitecek diye benimki de böyle bir şizofrenlik :/
fisnereceli deli_bir_hatun Ruhsar 😄 Vay anam vay Leyla ile mecnun Dadı Suskunlar Binbir gece Yabancı damat Fazilet hanım ve kızları Kara sevda Asmalı konak Çemberimde gül oya Aklıma bunlar geldi 😄