Syds Avlu, suskunlar bu iki diziye bayılıyorum ve ağlatır beni bazı sahneleri. Suskunlarin bazı sahneleri de mide bulandırıcı. Çalıkuşu en sevdiklerimden izlediğimde kitabını okuma aşkı gelir hep 😂
simseklivekalpli deli_bir_hatun leyla ile Mecnun Vatanım sensin Bodrum masalı İçerde Halka (sonuca bağlanmadı reyting uğruna bitti mükemmel diziydi)
Esranill Ezel de ezel ezel de ezel 🫢 15. Bölümdeyim böyle bir diziyi nasıl izlememişim diyorum zamanın da sonra da diyorum ki iyi ki o zaman izlememişim nasıl beklerdim her hafta🫢
sumeyyeuzuun_ deli_bir_hatun yılan hikayesi, kavak yelleri, kınalı kar, Yağmur zamanı, adını feriha koydum, yalan dünya, sevda çiçeği, kuzenlerim, koçum benim, çılgın Bediş☺️
Smbl deli_bir_hatun adını feriha koydum fanıydım zamanında bitirikomple diziyi 4 kere daha izlemişimdir
prenses_prens_Annesi deli_bir_hatun Karagül,Zoraki Koca,yılan hikayesi,yarım elma,deniz yıldızı,kavak yelleri, hercai,
546-544 Ezel en başta 😂 Muhteşem yüzyıl Aşkı memnu Adını Feriha koydum Çalıkuşu Avrupa yakası Öyle bir geçer zaman ki Döndürüp döndürüp izliyorum 🥲