Serene Yigitoglum_2 Normalde çay kahve döküldüğünde kurumadan üzerine bolca limon kolonyası döktüğünüzde leke uçup gidiyor.Kuruduğunda da tamamen çıkartmasa da döküp lifle sildiğinizde baya hafifletiyor.
Prensesannesi33 Yigitoglum_2 bimde ki bulaşık makinesi parlatıcısı hemen elimin altında bulunur her zaman. Lekenin üzerine dökün bezle silin hemen geçer
bluem Yigitoglum_2 ven dokuldugu an sildim gunlerce sildim hatta elim asindi silmekden ama cikmadi yikamaya verdim oyle cikti
Karam Yigitoglum_2 bulasik makine parlaticisi beyaz olanindan bende gecen sildm 😊burda post acmistim bende 😂 lekeyi cikariyo deneyin goreceksiniz mukemmel sonuc
Yigitoglum_2 Karam beyazı kalkmış mavisi kalmış sadece böyle bi şans .. bimde yok a 101 şok ta yok ..
Zhnce Yigitoglum_2 ben parlatıcı doküp üzerine kâğıt havlu koyuyorum ve ağırlık yapsın diye sehpayı ters çevirip bi kaç saat bekletiyorum Kâğıt havluya geçiyor cay lekesi Sonrasında nemli bi bezle siliyorum çıkıyor
Karam Yigitoglum_2 mavi iz kaliyo ben duru suyla cok sildm lekesi kaldi 1 ay sonra yikamaya vetcem hali ortusu kullaniyorm beyazini esim aldi sonradan tekrar da silmedim 😊
Yigitoglum_2 Efe34 benim bulunduğum ilçede 2 a101 2 bin gezdim yok dediler bimde kaldırılmış öyle söyledi mavisi var