pantenkelebek TuubaArden onu bilmiyorum ama match rush 3d var o fena sarıyor interneti kapatıp oynuyorum can bitesiye bazen interneti acıyorum 15 dk sınırsız can veriyor onu alıp geri kapatıp oynuyorum bağımlılık yaptı bende 😆😆😆
aylin3834 TuubaArden yaa bunu oynayan birini gördüğüme çok sevindim 😍 bende oynuyorum gerçekten çok bağımlılık yapıyor enerji dolsun diye dört gözle bekliyorum 😂
TuubaArden aylin3834 ahahah aynen valla gece arada kalkıp oynuyorum 😂 kart takası yapılıyormuş siz daha önce yaptınız mı? O yüzden açtım bu postu 😂
aylin3834 TuubaArden evet bende oğlumu her emzirmeye kalktığımda oynayıp öyle yatıyorum 😂 kart takası neymiş ki ilk defa duydum
TuubaArden pantenkelebek yeni oyuna düşemem bebekle ancak bunu idare edebiliyorum ama ismini not ettim daha sonradan bakacağım 😀 ama size bu oyunu tavsiye ederim acayip sarıyor 😂
TuubaArden aylin3834 ya bu enerji elmas vs veren kart toplama var ya eksikleri birbirine gönderebiliyor muşsun acaba yapan var mı diye merak ettim
aylin3834 TuubaArden facebookla bağlan diyor kart gönder deyince bende facebook kullanmıyorum o yüzden deneyemedim 😏