mucizem24 Oğlusumun her ay fotoğraflarını çekiyorum yaşına kadar da devam edeceğim ama tıkandım😃 Ay tüp bebek iğnelerle 1 yazmıştım kalp içine yatırmıştım Ay rengarenk toplarla iki yaptım konsepte uygun kıyafet giydirdim Ay mavi karton yıldızlar aldım hem duvarı süsledim hem 3 yaptım Ay siyah beyaz tummy time kartlarıyla 4 yaptım siyah beyaz panoya 4 aylık yazdım Ay spa ya götürdüm bebek havuzuna orada yazlık konsept çekim yaptılar çok güzel oldu Ay ½ şapkası yaptık arka planda süslemeler balonlar🥳 Ay ??? Ekim ayına denk geliyor sonbahar konsept mi yapsam tıkandım fikir veriiin🤣
serendipity16 mucizem24 eğer bulabilirseniz sonbahar yapraklarından yapabilirsiniz sarı turuncu oluyorlar ya çok hoş olur 😍
akyztgce mucizem24 https://imgyukle.com/i/CxqywM https://imgyukle.com/i/CxqSxh Fikir olabilir belki ☺️
havvaturkmen Bende ay ay konsept foto çekmiştim bebeğimi 7.ay ek gıda veya sonbahar da mantıklı Kasıma da güzel olur sonbahar☺️
bebisliozlem havvaturkmen bizim 7.ay Aralığa denk geliyo yılbaşı konsepti yaptırırım muhtemelen onu da stüdyoda profesyonel yaptırırım 🫣 kocam hiç sevmiyor ama parasını şimdiden ayarladım bile 🦦
bebisliozlem Ben her ay pasta yaptırıyorum ugrasamam o kadarına 🤣 ilk ay kalpli ikinci ay lavantalı 3.ay da kirazlı yaptım 4.ay için de ayçiçekli düşünüyorum kıyafetlerini konsepte göre alıyorum 🤣
mucizem24 Zeliff ay maşallah bayıldım 🧿🌸🌸😍 çiçek çok güzel bi kurtarıcı aylık çekimlerde sizinki de harika olmuş ama erkek bebeğe çiçek yerine alternatif ne olabilir ki acaba 🤔
onefinemom Zeliff maşallah rabbim enerjinizi artırsın gerçekten 🥲🤎 ben ilk 2 ay bir tarafımdan ter akıtıyordum sadece duygulandım
bebisliozlem mucizem24 erkek bebek olunca da yapardım aynısını ya çiçekli belki yapmazdım ama kalpli,mickie mouselu,ayıcıklı,koalalı vs yapardım instagramda çok görüyorum yapan erkek bebek annelerini 🦦
mucizem24 serendipity16 evet aklıma geldi aslında trendyoldan yapay baktım bulamadım inşallah sağdan soldan sokaktan denk gelir😂
bebisliozlem mucizem24 benim aklıma sonbahar için fikir gelmişti ama ben piknik örtüsü serip sarı yaprakları üstüne koyarım bebeğimi öyle çekerim diye düşündüm ama hiç aklıma pasta gibi ya da konsept fikri gelmedi 🐒 hatta kabaktan süsler satılıyor mesela ya da kozalak onlarla beraber çok güzel fikir