shrhyt Bizim kreşimiz böyle değil mesela. Oğlum yemek yemediyse öğretmeni hemen mesaj atıyor; menüde şu vardı ama yemedi sevmiyor mu ? Diye. Öğrettiklerini söyledikleri şeylerin videoları da geliyor, çocuğuma sorduğumda cevap da alıyorum. Trafik ışıklarını çocuğuma ben öğretmedim ama trafik öğretildi dedikleri günün okul dönüşü çocuğum bana kırmızı ışık yanında duuuur dedi. Evde de okulla ilgili konuşuyoruz, kızdığı şeyleri hatta arkadaşlarının ağladığı durumları bile anlatıyor. Çocuğumun alerjisi var, pasta geliyor hemen beni arıyorlar. Haftasonu bile haftaiçi okulda rahatsızlanan çocuğumu öğretmeni arayıp çok merak ettim iyi mi diye soruyor. Ben okulda yaşanan iyi ve kötü durumları görebiliyorum. Kimse gizli saklı davranmıyor. Okulda bulunduğum bir gün okula yumurta geldi mesela; okulun sahipleri kendilerine yumurta ayırdılar 2 koli. Güzel mi ya yumurtalar nerden alıyorsunuz diye sorduğumda size de sipariş verelim çok güzel yumurtalar, geldikçe alırsınız buradan diyecek de komşum gibiler. Yumurtamı bile okulumdan alıyorum ben daha ne diyeyim 😂