yasemin1812 çocukluk arkadaşımdı. Bundan tam 14 yıl önce tanismistik. O koyde kaliyordu ben sehirde. Benim sinifarkadasim kiz tatile koye gidiyordu esimle ordan komsulardi arkadas boyle iste. Telefonda o zamanlar kucuk minik telefonlardi resimler falan abuk subuk 😄 nasil olmussa resimlere falan bakinca sehirde cekilen hep birlikte olanlara esim beni gormus ve resmi kimseye gosterme demis kiz da anlamamis. Sonra herkes dagilinca konusmus daha album falan varmi okul resmi falan getir bakalim ogle bakmis. Bakmisda resimde demiski bu kiz bana iyi matematik ogretir 🤣🤣 numarami istemis kiz da cepden korkmus ev numaramizi vermis. Bu da cepten eve ariyor kontor mu dayanir ona 🤣 sonra en sonunda ben boyle zirt pirt ariyorum bana ders veriyorsunda kontor artik alamiyorum cepten yardimlassak.ben de annemden izin alip buna numarami verdim 🤣 konusuyorduk derslerden sonra esimin sinif arkadasi vardi nasil olmus beni gormus begenmjsmis. Esimin yaninda demis buda okulda tuvalete sokmus cocugu dovmus agzi yuzunu ne hale sokmus okuldanda bi guzel ceza yemis. 🤣 Beni kiskanmaya basladi ben de arkadaasiz falan tripleniyordum. Sonra iste telefonum bozuldu yenisi alinana kadar kaybettim onu o da beni. Sinif arkadasim da artik bizle okumuyordu. Tasinmislardi. İletisim kuramadik . O da sehire gelmis beni aramaya evimizi biliyordu nerde nasil biz de o gelen zaman tasinmisiz. Yillar yillar gectii 2020 de tesadufen facebook uzerinden kayip arama grupundan beni aramis boyle boyle biri var ariyorum diye ben de babamin asker arkadasini aramak icin girdim orda okuyunca aa bu benim diyorum kendi kendime 🤣 baktim yazan isim soyisim ahanda buu. İnanamiyorum tabiki ben de o kadar aramisim onu. 10 yil gecmis uzerinden bide. Ogle yazdim yazisdik konustuk gorustuk 1 aydi buldugumuz. savas basladi ulkemde ve gonullu yazildi gitti. savas bitti geldi 1 yil sonra nisan evlilik falan filan iste. Bide bebegimiz var simdi 8 aylik 😄😍 mutluyuz