Bsrylmz deletedmom719 ayy inanamıyorum Allah korusun çok kötü bişey bir de hiç duymayınca bilmeyince insan kendini çok suçluyor😔 ya valla burda okadar garip şeyler okuyoruz ki herkes maşallah hacı hoca Allah’ın kolaylaştırdığı şeyleri yapma diyeni bile gördü bu gözler o yüzden çok da takmam o sözleri🤪
Resiruh Bsrylmz okur ole benim ikinci cocuk onda yaptığım hataları bilmeden ikinci kizmda dikkat ediyorum kuzum
Bsrylmz LatiLokumum_G Hakikaten yıkamamışlar demekki ya da yıkarken fark etmemişlerdir çünkü şöyle;ben iki günde bir yıkıyorum hergün altını alırken çoraplarını çıkarıp ayaklarını alıp oynuyorum ama ben fark edemedim sonra kızarıp şişmeye başladı ben incittim sandım tam parmak çizgisine dolanmış çünkü incittiğimi düşünüp doktora götürmesem Allah korusun benim de başıma gelebilirdi😰
LatiLokumum_G Bsrylmz rabbim korumuş yavrunuzu ,Allahım korusun hepsini bazen görünür görünmez kazalar olabiliyor tabi ama ben nasıl sabah kalkıp çorabını giyip gece yatarken çıkartıyorsam yavrumada aynısını yapıyorum. Gözden kaçmış olabilir olacağı varmış diyelim ozaman
Bsrylmz Irem_16 ben de artık her yeni anneye söylerim çünkü ben bilmek isterdim çünkü hiç tahmin edemedim böyle bişeyi🌸
Bsrylmz deletedmom719 dolandığını fark etmemiş de olabilir şahsen ben hergün ayaklarını açmama, yıkamama rağmen fark edemedim😓 yavrum nasıl da acı çekmiştir Allah hiçbirimizin evladına göstermesin ,ben arkadaşınızın yerinde olsam heralde bayılırdım hiç dayanıklı değilimdir doktor ipler parmağından temizlerken bile çok kötü oldum
deletedmom719 Bsrylmz tabiki saniye farkla neler oluyor insanız dalgınlığımıza gelebiliyor bazı şeyler. Aynen insan kendini yerine asla koyamıyor değil mi çok zor Allah korktuğumuza uğratmasın inşallah size de tekrarını yaşatmasın 🤲
Bsrylmz Eesmaaanur benİm nedense hiç aklıma gelmedi normalde dikkatliyimdir korkak bir anneyim mesela doğduğundan beri ellerini yorganın, battaniyenin üstünde olur ya kapatır nefes alamazsa diye gece sürekli uyanıp uyanıp nefesini kontrol ederdim falan ama işte olacağı varmış
Eesmaaanur Bsrylmz tabii bazı şeylerin önüne ne kadar geçmek istesek de engel olamayız olması gereken olur. Bana bu dikiş meselesini annem söylemişti bize hep öyle alırmış biraz takıntılıdır kendisi 😂 bana da öğretti hep öyle alırım
Shylkyc Bsrylmz yaşasın mantıklı bir insan 😍ya şeytanı kim görmüşte kıyafet giyecek şekildeymiş ve ters giymişmişmiş.... Güler misin ağlar mısın şu triplere 😀😀 okursanız dininizde Allah şeytanı dumansız ateşten yaratıyor ne kıyafeti giyecek? Susayım hadi diyorum ama bu cehaleti bebeklerinizin organları için bari taşımayın allahınız aşkına. 6 aylık olacak kızım iç çoraplarını hep ters giydirdim yaşadığımız yer soğuk 2 kat giydiriyorum hiç bi şeytanlığını görmedim 😀
Bsrylmz Shylkyc 🤩 ya biraz da örf ve adetlerden geliyor ama maalesef güzel dinimizi okadar yanlış yerlerde kullanıyoruz ki tepki veriliyor ve soğutuluyor. bilgimiz olmadığında da net ve kati cümleler kuruyoruz Allah cahillikten korusun halbuki ayetle hadisle destekleyecek bilgimiz yoksa bilene danışıp konuşmak lazım öyle yorumlar okuyunca hem kızıyorum hem üzülüyorum anneden annaneden öğrenilmiş hiç araştırılmamış bilgiler olabiliyor.
Domino Shylkyc bana yazdigi cevaba yazmissiniz da. Ben inaniyorum demedim zaten burda bi anne oyle yazmiati bende ters giydirirdim hep onu okuyunca etkilendim ve duz giydirdim hep sonra ayagina batinca corap arastirdim bisey bulamadim ters giyidrdim hep buyudukce duz giydirdim. Biraz yazilanlari dogru okuyun. Hemen muhalefet olmayin
Zab Ben tenine değecek herşeyi ters giydiriyorum, çorap, patikli alt, body'leri... o patikli alttarın dikişleri çok yoğun ben bile rahat edemem içinde çocuk nasıl etsin 🤦🏻♀️
Bsrylmz Pretttmom ne demek, hepimizden razı olsun inşallah bir annemizin bile başına gelmesini önleyebilirsek yeter😇
Bsrylmz GmzSnn inanır mısınız çocuk eğitimi ile ilgili kitaplar makaleler yazılar okudum ama hiç karşıma çıkmadı benim okuduklarım fizikselden ziyade davranışsal eğitimler olduğu içindir belki, hergün çoraplarını çıkarıp ayaklarıyla oynuyorum hem ayaklarını tanısın diye hem çok hoşuna gidiyor 2 günde bir banyo yapıyoruz ama ip tam eklem yerimi denir bilmiyorum ama çizgiye dolandığı için fark edememişim kızarıp şiştikten sonra anlayabildim maalesef