Şunu da eklemek istiyorum uyku aralıklarına dikkat edip uyku destekleri ortadan kaldırınca bebekler zaten kendi kendilerine uyumayı öğreniyorlar burda uyku eğitimi almanın en önemli yanı, annelerin kendi başına denemek istememesinin sebebi çocuğunu ağlatmak istemeyip travma etkisi oluşturacak davranışlarda bulunmamasıdır. şimdi eğitimden önce bir tane form dolduruluyor çocuğa dair sorular cevaplıyoruz her çocuğa ayrı yöntem olması lazım. Her çocuğa aynı yöntem uygulanacaksa o zaman bu formun hiç bir anlamı yok. Şimdi siz 6 aylık çocukta işe yarıyor diye 10 aylık çocuğa da aynı yöntemi uygularsanız çocukta travma kalır. Konusu açılmışken söyleyeyim üniversiteden bütün hocalarıma sordum isim de veriyorum kendine ait bir çok kitabı var Enid Elliot hocama bu almış olduğumuz uyku eğitimini anlattım ve kendisi böyle bir yöntemin var olduğuna bile şaşırdı. Bebekler üzerinde derinden yaralar bırakabileceğini söyledi. Ben Victoria BC Kanada’da 2018 yılından beri kreşlerde öğretmenlik yapıyorum o yüzden ezbere dayalı konuşmayıp teorilere dayanarak yorum yapıyorum. Yanlışa yanlış diyorum şimdi beni bu tecrübeyi yaşadığım için hukuki işlem başlatmakla tehdit ediyor kendisi. Ben yanlış bir şey de yapmadım yalan bir şey de söylemedim