Ben de Merve Çakır’dan 2,5 ay kadar önce eğitim aldım. Ancak anlattıklarınızın tam tersi ben çok memnun kalmıştım :( tabi ki süreç herkese göre değişkenlik gösterebilir olaya bakış açılarımız farklı olabilir vs. Ancak ben de o dönem çok araştırmış ve en yumuşak yöntemin Merve Hanım’da olduğunu düşünmüştüm. Çünkü diğer eğitmenlerin süreçlerinde temas veya kucağa alma durumları yoktu veya çok nadirdi. Eğitimin ilk günü ilk uykusunda bebeğimi 2-3 kez kucağıma alıp sakinleştirdim, bu arada tabi ki ağlıyorlar çünkü nasıl uyuyacaklarını bilmiyorlar. Benim bebeğim bir de eğitimin ilk gününden sonra hasta oldu bilmiyordum virüs kapmış. İyileşene kadar eğitime ara verdik sonrasında devam ettik bu süreçte ek bir ücret vs. Ödemedik. Ben her gün iyi ki diyerek anıyorum.. bu arada Merve Hanım’da şefkatle dokunmayı ve bastırmadan temas etmeyi öneriyor. İçgüdüsel olarak bastırıyor olabilir miydiniz :( Bu uyku eğitimi konusu gerçekten kararlılık isteyen bir süreç ve çocuğun yatağında uyumayı öğrenmesi için bir süre ağlaması normal ama tabi ki canice ağlamaya terk edilmemeli keza Merve Hanım bizim eğitim sürecimizde ağlamalarını tahlil edip eğer gerçekten sakinleşmeyeceğini düşünüyorsa mutlaka kucağa aldırıyordu. Dediğim gibi bizim sürecimiz olumluydu ama belki sizin enerjiniz tutmamış olabilir, sonuçta kişisel bir deneyim. Umarım daha başarılı sonuç alacağınız bir deneyim yaşarsınız :)