mirac_p01 Merhabâ hanımlar troidim yüksek hasimatoya bağlı az çalışıyor demişti Doktorjm 6 aydır gidiyorum dahiliye her gittiğimde ilaçların etki vermemiş yukseltikce yükseltiyorlar bu şekilde. Olup doğal yöntemle kısa zamanda nasıl düşürürum
Merveio14 mirac_p01 benmde hamileyken troidleriM çıkmıştı yeşil elma önermişlerdi hem o hem ilaçlar iyi gelmişti Birde doktorunuza danışarak iyot takviyesi alabilirsiniz Raw metaryal yada erbatab marka %5 lik olandan
anneyim09 mirac_p01 benmde yüksek yani hızlı thyromazol diye hap atıyorum hap fazla gelmiş baskı yapıyormus yarıma düşürdü kalbimde çok çarpıntı olmaya başladı 1 haftadır asla uyuyamıyorum geceleri uykum gelmiyor dehşet saçım dökülüyor sizdede varmı bu sorunlar
Bunny mirac_p01 öncelikle geçmiş olsun , 10 yıldır troid hastasıyım ve inanılmaz oynak en ufak bir şeyde değerlerim değişebiliyor. Dahiliye yerine bence endokrine görünmelisiniz İlacınızı sabah kalkar kalkmaz için ve üzerine en az yarım saat hiç bir şey yemeyin . Tüketebilirseniz dere otu ve ceviz çok etkilidir.
mirac_p01 jap kulanan oldumu gerçekten dediğiniz kdr birsürü insan bu lugolun faydasını görmüş yakın çevrenizde varmı kullanan
mirac_p01 anneyim09 evet saçlarım seyrek kesti kalp çarpıntım oluyor halsizlik yorgunluk aksamladi uykum gelmiyor sabahları uyanamıyorum gittiğimde hapla alakası olmadığını söyledi benimki 125 lik
mirac_p01 Bunny ben sabah 6 buçuk civarında ilacımı alıyorum her sabah 10 gibi kahvaltı ediyorum ne kdr zaman geçerse okdr etkisi oluyor demişti ama asla hiç fark gormedkm
MerveMasal11 Merhaba bende haşimato hastasıyım belirli takviyeler kullanıyorum mesela d vitamini eksik etmiyorum , birde bilgisi olan varsa bi sorum olcak, haşimato guatıra çevirebilir mi
Dmt-01 mirac_p01 İlacınızı düzenli içiyor musunuz peki?Mesela sabah kalktınız aç karına ilacı adıktan sonra enaz yarım hiçbişey yememeniz grekiyor.Bide başka bi ilaç kullanıyorsanız 2ya da 4 saat geçmesi gerekiyordu.Ben kan ilacı kullanıyordum oyüzden enaz 4 saat ara olması gerekiyordu.İlaç düzenli içilmediğinde faydası olmuyor malesef.Benim bi arkadaşımda aynı şekildeydi ikimizde aynı hastanede farklı doktorlara gidiyorduk.Onun doktoru ilacın kullanımıyla ilgili bişey dememiş.Benim doktorum söylemişti biz kendi aramzıda konuşurken ilacın hiç faydası olmadığını söyledi bende kahvaltıdan en az yarım saat önce içmen gerekiyor diyince nasıl yani doktor bişey demedi demişti kız aylardır boş yere ilaç almış yani dediğim şekilde kullanmaya başlayınca faydasını görmüştü
mirac_p01 Dmt-01 banada doktorum anlattı ama saatlerce erken içmeme rağmen hiçbir fark olmadı gittikçe doz yükseltiyor lar lugol denen damla varmış yeni keşfettim işte bakacam biraz daha araştırıp almayı düşünüyorum birsürü insan memnuniyeti gördüm
jap mirac_p01 yakın çevremde yok canım çocuklara öksürük boğaz ağrısı olduğunda kullanıyorum ben. Ama lugolü anlatan Doktor’un paylaşımlarında yorumlar hep olumlu