derenay Yumurtalams gününe kadar korunmalı ilişkiyle erkek spreminin kalitesini düşüreceksiniz yumurtlama günü korunmasız ilişki kız bebek olasalığını arttıyormus tabi Rabbim ne derse o bilimsel olarak böyle bi tez varmıs ama
DefneNil_ prensannesi1704 tam yumurtlama zamanında yaptım ikisindede tek ilişkide denemede tuttu zaten. 2 tane kızım var bilmiyorum bir yöntemi varmı ama bende bu şekilde oldu sağlıklı olsunlar kız erkek hiç fark etmiyor
prensannesi1704 DefneNil_ yumurtlamadan önce mi yaptinz , yumurtlama zamanı derken o sırada bir defa mi ilişki oldu yoksa her gün mü kusura bakmayın apaçık sordum biraz
Uri prensannesi1704 DefneNil_ bende şurada durayım anlamadım. Nasıl oluyor ya regl yeni bitti nasıl oluyor
DefneNil_ Uri regl bittikten sonra 15-16. Günde yunurtlama günü oluyorya kydından kadına değişiyor tabi bu işte o günde yek vir ilişki yaşadım bidahaki ay regl olmadım gebeydim çünkü
S_x_w prensannesi1704 ben yapmıştım🙋🏻♀️ seneler evvel kızıma hamile kaldım..Nasipte ne varsa o olacak denemekten ne çıkar dedim..önce yumurtlama testi ile tam gününü öğrendim (uygulamalar 16.gün diyordu ama testte 17. gün oldu 2 ay yumurtlama) ve yumurtlamadan 3 gün önce ve 2 gün önce ilişki oldu hoop kız😊 2.kızım da yumurtlamadan 1 gün önce ve tek ilişki ile oldu..en büyüğüm erkek onun zamanını bilmiyorum yeni evlenmiştim🙈