utkummm begumcapkan bizdede etkili olmadi bizimki baya baya gazliydi kolik bi bebekti o yuzden hic bi sey fayda etmesi gerci de ama en iyi nurse harveys şurup onu kullandimizda sabaha dogru patir patir gaz cikariyodu ama bizimki asiri gazliydi ne kadar cikarsada olmuyodu Ne kadarlık bebisiniz
gurbetteanne10 begumcapkan etkili olmadığı gibi bebeğimi çok kötü kabız yaptı çok pişman olmuştum kullandığıma kimyon rezene için daha iyi gelir
sentsn begumcapkan Benim bebeğim dördüncü ayında kolik olmuştu o zaman vermişti doktor. Kullandık ama hiç bir faydasını görmedim keşke hiç kullanmasaydım. Doktor Osman Gönülal ı dinledim hiç bir gaz damlasının etkisi olmadığını kullanmanın gereksiz oldugunu söyledi. Gerçekten gaz damlaları bir işe yaramıyo. Doğal zeytinyağıyla karnına masaj yapıyorum yada havlu ütüleyip havlu koyuyorum. Ek gıda dönemindeyse komposto içirebilirsin kayısı kompostosu çok iyi geliyo bağırsakları hareketlendiriyor. Ben gazı oldugu zaman bunları yapıyorum. Gaz damlaları faydali değil.
TulayGeriDon begumcapkan bende çok gaz damlası aldım her gittiğimde 700 800 1000 TL ödedim. En son sağlık ocağında ki ebe ben torunlarimi hep metsille büyüttüm devlet ödüyor bi dene birsey kaybetmezsin dedi. Çok şükür metsil iyi geldi
muzicelerim2 begumcapkan kızımda asla etkili olmadı ama oğlumda çok memnunum bebekten bebeğe değişiyor biogai var oda etkili
zehraduran Canım ben hiç bir etkisini görmedim nurse harveys bide bio gaia kulandim onlar daha iyi gelmişti bize mastil eziyet gibi biseydi kabız yaptı oğlumu perisan olduk bide ben bol bol anason çayı iiciyordum bir çay kasogi da bebeğe veriyordum
utkummm begumcapkan nurse harveysi doktorunuza bi danisin isterseniz surup olanini ben sonradan duydum 4 aylik olmustu kullanmaya basladigimda bi ay kullandim ztn bizimki napsakta gazliydi cunku sizinki biraz daha kucuk doktor kullan derse ona gore ne kadar kullanman gerektigini soyler hem ben doktora danismadan kullaistim buyumustu cunku benim oglum
sentsn begumcapkan Emziriyosan senin yediklerinde gaz yapıyo olabilir. Ama belirli saat aralıklarında olan ve her gün aynısı olan şeyler genelde kolik oluyo maalesef
katilcivciv begumcapkan gününü saatini aksatmadan vermen lazim bir kac gün sonra faydasini göreceksin
Deletedmom_182 begumcapkan oğlum çok gazlı bi bebek değildi bizde işe yaradı 2.ayda 1 hafta kullandım bir daha gaz sorunu olmadı.Kabızlık ishal gibi bir durum da yaşamadık
filizmom begumcapkan benim bebik 3. Ayda gazlandı her akşam kriz yaşıyorduk. Eczacı önce bi bunu deneyin dedi denedik memnun kaldım. Krize girecek kadar olmadı en azından pat pat kendi kendine yaptı bir tık rahatlattı. Onun dışında kiraz çekirdeği sıcak havlu ve yüz üstü yatırma bir de tabi masaj 🙏