Nehirasu Enlsr smear testinden sonra kanama olur bende olmuştu kuru vajinaya sert bir cisim sokuyor çünkü tahriş oluyor illaki
Enlsr Nehirasu bebeğim 11 gün oldu bugün ya😂 bide test sonucu e nabızda gözüküyor mu kaç gün içinde çıkıyor acaba
Nehirasu Enlsr ben özel hastanede yaptırdım 4 5 günde çıkmıştı devlette yapılan e nabıza düşer bakın tahliklerim kısmından
minikkurabiyee Enlsr canım kanama kesilmesi için ilaç verdi eğer hala devam ederse gel çıkartalım dedi
ozlemkay Enlsr ay çok pisss hiç önermiyorum vala 6 ay takılo kaldı bande resmen ğeberiyordum kask ağrısı sırt ağrısı karın ağrısı hep lekenme vala gitim çıkartım şuan turp gibiyim onun yüzünden yerden kalkamıyordum sırt ağrısı yüzünden bande çok etki ettiii
babyaframoms Enlsr valla 2 buçuk sene önce taktırdım. Kanamam cok artmıştı başta sonra düzene girdi azaldı fakat lekelenmem cok oldu halen oluyor. Tam bitti diyorum tekrar başlıyor. 10 güne cıktı regl günüm. Koruyor evet ama insanı delirtiyor
meriiiiiiiiii Nehirasu bende 15 temmuzda taktırdım 15 gün önce kontrole gittim benimde suan tam 10 günde bitiyor kanama doktor akıntın çok dedi ilaç verdi eğer geçmezse spirali çıkarmak gerekiyor ipi orda çürütür bu akıntı dedi ilk zamanlarda böyle bi akıntı problemi yaşadınız mı geçti mi
Nehirasu meriiiiiiiiii yok akıntım klasik yumurtlama dönemi çoğalıyor sonra normale dönüyor ben yaşamadım
Enlsr ozlemkay canım benm ben ilk çocuğuma geri çekilme ile kaldım onunda bi korunma yöntemi olmadığını biliyorum amaa spirak de alışana kadar mecbur bekliycez