iki_prensesannesi Aren2121 ilk çocuğum kolikti hareketli mızmız asla mutlu olmayan bir çocuk 3.5 yaşında şuan ikinci de hareketli ama güler yüzlü kolay bir çocuk sadace hareketli olması beni yoruyor oda 19 aylık
TulayGeriDon Aren2121 benim kızım da kolik. İkinciye tövbeliyim. Ama arkadaşımın iki oğlu var ilki kolikmiş hatta lohusa psikolojiside eklenince annesine anne sen götür bebeği senin olsun istemiyorum ben yapamicam demiş. Ama ikinci oğlu çok uslu sessiz sakin. Önüne ne verirsen onu oynar aksama kadar orada sessiz sakin durur
Aren2121 TulayGeriDon benm oğlum felaket bir kolikti yani öyle böyle değil ilk 4 ay her an her sn ağlardı ağlarken morardı yorulup öyle yatardı yani gören ben böyle bebek görmedim derdi ama şuan 1 yaşında maşallah çok mutlu güleç kendi kendine oynayan bir bebek . Ama ilk 4 ay ömrümden 40 yıl yedi o yüzden çok çok korkuyorum 🥹
TulayGeriDon Aren2121 aynı şeyleri yaşıyoruz. Hala daha yaşıyoruz. 4 aylık oldu ama bitmedi bir türlü
caglagirgin Aren2121 Merhaba, benim bebeğime de kolik denildi ama sizin dediğiniz gibi ağlarken morarıyor. Çok korkuyoruz morarması normal mi? Sizinkinin morarması ne zaman geçti acaba. Kusura bakmayın bu duruma fazlasıyla takıldım ondan soruyorum
Adser Aren2121 benimde bebeğim aynı şuan 3aylık hala ağlıyor dişarı cıkamıyorum misafirliğe dahil sizinde aynımıydı ve 4aylık olunca birdenbire değişti mi ?
aysoshh Aren2121 benim kızımda 4 aylık çok güzel hamilelik geçirdim ama kolik malesef ağzımdan burnumdan getirdi sürekli ağlıyorum çok yoruldum ağlamaktan kilo bile almıyor bir yere gidemiyoruz görenler ağlayarak kendine baktırıyor diyor 🥹 ne zaman düzelir acaba
Aren2121 TulayGeriDon 8.aya kadar da mızmızlığı devam etti ama merak etmeyin geçiyor. Ben şuan oğluma baktığımda o çocuk bu muydu diyorum 🥹 gören maşallah ne uslu hiç yormuyor seni diyor 🧿 bugünleri gördüm ya ölsem de gam yemem 🫠🙏🥲
TulayGeriDon Aren2121 maşallah maşallah 😍bende çok istiyorum o günlere gelmeyi. Kendiliğinden güldüğünü kahkahalar attığını mutlu bir çocuk olduğunu görmeyi çok istiyorum🥹
utkummm Aren2121 ya inşallah bizimkide diger baya kendine gelir🙏🙏bazen hic duzelmicek uykulari falan gibi geliyo
Bebegim3535 Aren2121 ilk çocuğum kız ve kolikti neredeyse yaşına kadar çok çektik. İkinci çocuğum erkek şuna 9,5 aylık kolik değildi ama fazlaydı. Erkek çocukları da biraz gazlı olurmuş ama çok şükür 4. Aydan sonra rahatladı.
Aren2121 TulayGeriDon valla benm oğlum böyle bir evrim geçirdiyse herkes geçirir emin olun. Herkes bana geçecek derdi ama artık tüm inancımı yitirmiştim. Ama vallahi geçiyor 🥰🫠
nergiz4155 Aren2121 benimde korkum o kızım bir yaşa kadar çektik ikinciyi düşünüyorum bende bunu hep soruyorum açana ikincide öyle olur mu diye