bahtsizbedevi1_ sblkrtt evet sadece bir ay kullandık, gavisconu ve motillium u,hiç kilo alamayan bebek o ay 800 Gr almıştı çünkü artık kusmuyordu,kilo alımı düzelip kusması kesilince doktorumuz artık kullanmayin dedi
MMommyy 3 yasinda hala devam ediyor malesef hic bir ilac fayda etmiyor refluyu alerji tetikliyor sut urunleri cok arttiriyor sizde dikkat etmelisiniz..
Yasemin29052611 sblkrtt bebeğim 3 aylık aynı şurubu bizde kullandık. Hiç fayda etmedi. Şimdi motis e başladık. Bence yine etkisi yok. Bizde kusma var.ar mama başladık meme reddine gidiyoruz. Kendini atıyor memeyi kısa sürede emip ağlamaya başlıyor. Ve asla bir daha tutmuyor. Ar mama kakasını katılaştırmaya başladı. Normal mamaya kalmanıza rağmen. Ama sorun çözüldü mü hayır.
656865 sblkrtt ağzında bisey var gibi geviş getiriyor yay gibi geriliyor kafasını arkaya atıyor uykuya dalamıyor öksürüyor hırıltılı nefes alıp veriyor sizinde mi böyleydi ?
656865 sblkrtt merhaba geçmiş olsun , tamamen aynı sorunu benim bebeğimde yaşıyor sizin geçti mi ? Motis şurup verdi doktor dünden beri kullanıyorum
sblkrtt 656865 evet aynen bunlar var öksürüyor da boğazına kaçtığı için zaten sürekli lıkır şıkır gidip geliyor boğazında bizde ilaç işe yaramadı bıraktık umarım sizde yarar
-_-hUysUzvetatlikadin sblkrtt yani o zamanlar oğlumda da vardı çok küstürdü o yüzden bıraktık mecburen ama mama çok etkili mamasını değiştirin belki işe yarar
Elisaaikraa Kizlar 5 aylık benim bebegım hala kusuyo ne denesem fayda etmedi inşallah bi an once geçer
656865 sblkrtt gaviscon liquid mi ? Birde suyla nasıl kullandınız suya katarak mı ? Bebiş kaç aylıktı ?
sblkrtt 656865 evet 2 ml ilaç 3 ml su ekleyip veriyordum ama gerek yokmuş içebiliyor bebeğim gaviscon içemedi ama çok acıydı omu vermedim motisi de tekrar başladım dün inşallah bu sefer işe yarar