fatihunal AntiSosyallKelebek Daha akrabalık kalmadı amcaymıs dayıymıs dedeymiş….. Ben çocuklarımı ne kimseye bırakıyorum ne bensiz bir yere gönderiyorum kimse yapmaz diye bişey kalmadı herkes her boku yiyor Allahım biz kime güvenicez
AntiSosyallKelebek fatihunal Ya bılıyor musun aslında bu aileler kimin ne bok olduğunu nasıl sapkın olduğunu aslında bılıyor bu tarz aıleler de çocuk ölmüş olmuş fark etmiyor maalesef Mesela Müslüm’e… o çocuğa çok canım yandı aklıma geldikçe ağlarım yavruma ve evet önce Allah’a sonra bıze emanet yavrularımız ama ıdam gelene kadar daha çok duyarız böyle haberler…
Prenses21 AntiSosyallKelebek basindan beri biliyodum akrabasi cikacagini ve o cocugun yasadigini dusunmuyorum insallah yanilirim
AntiSosyallKelebek Prenses21 Herkes tahmın edıyordu çünkü o kadar alıştık kı böyle haberlere tahmını zor olmuyor maalesef
fatihunal AntiSosyallKelebek Doğru diyorsun bu iş şeye benziyor hani hırsızlığın büyüğü küçüğü olmazya bir pirinç tanesi de çalsan hırsızsın bi altında çalsan hırsızsın değil mi bu da aynı öyle atıyorum yani örnek benim amcam yoldan geçen karıya kıza laf atıyor bunu mesela babamda biliyor ama diyor o yeğenine yapmaz işte asıl mesele bu bi insan sapıksa sapıktır ha bir başkasına yapmış ha bana yapmadıysa bile ilk fırsatta yapar sapık sapıktır abi
Noname21 AntiSosyallKelebek içimde bir yerde yine de belki öldürmemiştir diyorum öyle olsun istşyorum
AntiSosyallKelebek Noname21 Benım hıç umudum kalmadı arabada battanıye de sarılıydı dedıklerınden sonra 😔 muhtemelen yarın bı açıklama yapılır
Noname21 AntiSosyallKelebek ya hadi bu serefsiz kansız Annesi ya annesi nasıl göz yumar aklım almıyor 8 yaşında ya yanlış anladın kozım dese çocuk inanacak yaşta ne kolay
1prensesannesi1 Noname21 evet biliyorum ama keşke bilmesem, bilmesek böyle şeyleri. Nasıl bir zamana denk geldim Allah ım
ballihumacik Acaba ananesine gitti de kuzenleri birşey yapıp sonra abisini arayip haber mi verdiler ,amcasiyla oraya mı gittiler o da kendi elini ısırdı ve belki de tehdit edildi of bilmiyorum
eylulcakir AntiSosyallKelebek kimse kimsenin çocuğuna takmaz. En öncelikli çekirdek aile soruşturulmalıdır ikinci olarak amca dayı kuzenler vs sonra komşular varsa çocuğun öğretmen veya arkadaşlarının aileleri vs. Bizim jandarma hala boş tarlaları arıyor. Akıllanmadık valla
Noname21 eylulcakir zaten annesi seslenirken bana bu acıyo yaşatma falan diyerek sanki bildiği birine sesleniyordu Narinin babası bu amca çıkarsa şaşırmam
nutellaa_ Noname21 o kadar da değildir ya doğu tarafı katı oluyor biliyorsunuz ki kadın öyle bir şey yapmış olsa direkt öldürürler
Noname21 nutellaa_ valla bilseler öldürürler ama bir çocuk öldürülmüş ise ben daha aileden başka çıkan birini görmedim amcası çıkacak bu aile de biliyor olacak çocuğu neden öldğrsğnler borcu vardı kaçırdı elalem desen parayı almadan neden öldürsğn bin kere bırakırdı korkudan tüm Türkiye ayağa kalktı Yasak aşk o görmüş işte çocuk bence nasıl gördüyse bu çocuğun ablası da merdivenden düşmüş ölmüş sözde 9 yaşındayken Yarın açıklarlar diye tahmin ediyorum