Yelda35 Kızlar herkese patlıyorum ağlıyorum sonra sinirlerim yatışıyor tekrar sinirleniyorum yemek yaparken kavga ediyorum resmen kafamdakilerle 🥹 gebeliğimin daha 5. Haftası geçer demi
onefinemom Yelda35 haftada biraz erken başlamış sanki 🥲🥹 neredeyse kalan 33-35 hafta için kolaylık diliyorum
Yelda35 onefinemom oğlunda hiç böyle değildim hamilelik belirtim bile yok şuan ama gerginlik bitirdi beni
bal203 Yelda35 valla bende gebelik disindada var bu herkesle kafamda kavga ediyorum cinnet geciriyorum sonra bı ağlama krizi falan sakinlesyrm üstümden tır gevmis gibi oluyor 😅
Yelda35 bal203 Ben ağlayamadım sinirden sonra ağladım eşim diyor ağladın mı niye ağlayayım diye kızdım hahah
jelibonnnn bal203 Kizim iki gün önce 1 yaşına girdi, ben hala patlamaya hazır bomba gibi dolaşıyorum çünkü.😂
nildamm1 Yelda35 bende yeni 2. Ye hamile olduğumu öğrendim garip düşüncelerle geziyorum oda gerginlik yapıyor 🥲
Duyulurum Yelda35 hayırlı olsun gebeliğiniz ♥️♥️ aldığımız takviyeler de başta yapıyor böyle etkiler. Tabii ki kullanmaya devam edin ama onlardan da olabilir yani.