Minikbirel Bnmkıde ustunu acıyor 4 tane tulum aldm en son e bebdkten chıccodan yok ıstemedı boş yere hm ayakszda aldm yok
Amine_erva25 Haticeisik bende aldım memnunum h&m tulumu da güzel ayaklı olanlar daha iyi sıcak tutuyor üstünü açtığı için ne kadar sıcak olsa da elleri soğuk oluyor uyandığında bazen
Elommmm Amine_erva25 benimki ayaklı değil ayaklı bence de daha iyi olur.Coraplwr zaten bebislerin ayaklarında iz.birakiyor büyük alsam da aynı problem 🤷♀️
Nrnbirol Haticeisik sıfır kollu zıbın ince penye alt üst pijama takımı giydiriyorum çorap giydirmiyorum belinde aşagısınada ince battanıye örtüyorum ayakları üşümesin die terlemiyo şükür
Asilturk Haticeisik Tulum olarak güzel tek sıkıntısı fermuar yerini gizlememisler çenesine değiyor alirken dikkat edin belki gizlenenlerden de vardir ama yoksa bebek icin rahatsiz edici
Elommmm Ballimu bende lcwadan aldım buaksam giydirdim ilk defa korkuyorum da bi yandan çok terler mi yada üşür mü bilemedim.
Amine_erva25 Elommmm aa vallahi ben çorapta giydiriyorum anası kılıklı ayağından üşüyor aynı ben ayakları elleri buz gibi kansızız ikimizde zaten
Asilturk Haticeisik Valla ben bir citcitli atlet birde normal atlet giydiriyorum altina fln hic bsey giydirmiyorum nasil alisirsa öyle gider bence 😄 zaten tulumlar gayet kalin ve sicak
NrYlmzTsr Nrnbirol kac derece eviniz ve kaç togluk aldiniz? 1.5 tog olan ise 21,22 derece de içine sadece kısa zibin giydirilmeli.
Nrnbirol NrYlmzTsr 1.5 tog benimki gece 12 sabah 6 arası kalorifer yanmıo ev soğuk oluyor derece olarak bilmiyorum ama oğlum terlemiyor