gulsenvarol 3 yas kızım 18 kilo bana fazla geliyor ama hamur işi abur cubbur yemez genetik diye düşünüyorum böyle olan var mı aranız da
Sadeturkkahvesi gulsenvarol görümcemin kızı 3 yaş 21 kilo oğlum 3 yaşına girecek 10 gün sonra bugün tarttım 16 kilo olmuş
Asyade gulsenvarol Abzürd bir kilosu yok bence. İBenim kızım da 3 yaş 9 aylık 18.5 kilo bana normal geliyor. Tehlikeli bir kilosu yok diye düşünüyorum ☺️
Meryemervam gulsenvarol benimkide 25 kilo inanın reflüsüde vardı abur cubur yemez ev yemeklernden yer ama genetik babamızda kilolu boyuda uzun oğlumun öyle pek göstermez
gulsenvarol Sadeturkkahvesi sizin beslenme şekliniz nasıl ebe de fazla diyor ama kesebilcegim bir şey yok zaten yemez sabah yumurta peynir akşam çorba et tarzı seyler
gulsenvarol Asyade ah bir de bu korkutanlar olmazsa aman kilosu fazla ne yiyor falan ikilemde birakiyorlar
livanurvealpinannesi61 Asyade oğlum ocak ayında 16500 kilo tartıldı hemşire kilosu fazla dedi 3 yaş 18 kilo persentile göre fazla bence
Sadeturkkahvesi gulsenvarol valla benim oğlum çok az yiyyor tvyle zorla yediriyorum şeker yok bizde ama yazın dondurma yiyyo. 1 yaşında 12.5 kiloydu yani 2 senede 2 3 kilo zor aldı ama görümcemin kızı maşallah doyma hissi yok
Asyade gulsenvarol o kadar kilolu duruyor mu? Benim kızım dışardan zayıfa yakın duruyo😀 boyu 109 cm. Çevreyi boşverin sağlıklı mı ona bakın gerisi hikaye
gulsenvarol Asyade gulsenvarol yok durmuyor sadece biraz tombiklik var ama ben de eşim de hafif topluyoz zayıf durmasını beklemiyoruz biz de ama ister istemez dert ettim bir de en sevdiğim sry yumurta peynir ekmek hiç yemez şu içse yarıyor galiba 😄
gulsenvarol Sadeturkkahvesi Sadeturkkahvesi tek sağlıklı olsunlarda diyorum artık kilo alınır verilir aslinda
Haydinn gulsenvarol benim kızım 14 buçuk kilo maşallah ama yemek yemez doğru düzgün sağlıklı şeyler hiç işine gelmez 😂
livanurvealpinannesi61 gulsenvarol arkadaşımın kızı 24 aylıkken 17 18 kiloydu görümcemin kızı 3 yaşındayken 17 18 kiloydu fazla evet ama yapacak bişey yok dikkat etmekten başka
livanurvealpinannesi61 gulsenvarol yemek yediği halde 3.5 yaşında 17 kiloya yakın oğlum kilo 5 yaşında 18 kilo olan kızım var 😁
Canss3535 gulsenvarol genetiktir canim🫶🏻 bana da fikir verin ya 12.5 kilo 1 ay sonra 3 yaşına girecek, iştahı yok düzgün yemek yemez zorla verirm😞
Asyade livanurvealpinannesi61 Oğlunuz 3 yaşındaysa fazla değil bence 16.5. Persentilde yüzde 75-90 aralığında. Kilosu güzel normal. Kız çocukta da max 17.5 kg. 18 le çok anlamlı bir fark oluşturmaz bence. Ben hekime danışacak ciddi bir kilosu olduğunu düşünmüyorum.