Erkek bebek anneleri ne zaman sünnet yaptırmayı düşünüyorsunuz ? Yaptıran var mı? Hangi yöntemle sünnet ettireceksiniz? Eski usulle lazerin arasında ki avantaj ve dezavantajlar neler bilenler bilgilendirirse sevinirim 😘✂️
KaraKedi merhaba oglu. 3 ay 9 gunluk nasipse mayıs-haziran gibi sünnet yapıcaz.
KaraKedi oğlum 1 ay 26günlük inşallah nisanın ilk haftası sünnet olacak ama yöntem filan araştırmadım doğum yaptığım hastanenin çocuk cerrahı yapacak nasıl yapacak bilemiyorum
KaraKedi 40ından sonra ettireceğiz inşallah doktorda daha iyi olacağını söyledi ama hangi yöntem fikrim yok o konuda konuşmadık daha
KaraKedi benim oğlum doğdu yenidoğan sünneti yaptrdık 3 günlükken oldu şimdi 8 günlük iyileşti bile lazer sistemi ile oldu anestezi yapılmıyor uyşturucu krem sürülüyor ağlamadı bile yavrum çok güzel oldu çok şükür 🙏
KaraKedi ben 3 aylıkken yaptırdım normal bir şekilde ve sadece o akşam ağrısı oldu hemen geçti . Ne kadar küçük o kadar iyi acı eşikleri tam gelişmediği için küçükken daha rahat oluyor .
KaraKedi bnm oğlm kLips iLe Lazer oLdu kLips bir hafta durdu bir hafta sonra çıkardıLar 5 ayLıktı bezin içindeydi amonyak pişirdi iyiLeşti ben hiç biLmedim oda yerde yuwarlana yuwarlana hiç ağLamazdı çok rahat bi sünnet oLdu
KaraKedi benim oğlumun bi yumurtası yukarda olduğu için inmediği için ufak bi operasyonla birlikte sünneti de yapılacak inş suan 16 aylık
KaraKedi lazer ile hastanede uyutularak yaptırcaz biz hiçbişey anlamicak ve ağlamicak birde şimdi 2ay22 günlüğüz 1 yaşında yaptırmayı düşünüyorum çabuk iyileşir bez bağlarken
KaraKedi 2.5 aylık olduk biz sadece iki gün huzursuz geçti lazer yani koter yöntemiyle yaptırdık. Sadece uyuşma anında hafif ağladı. İster istemez ilk çişinde canı yanıyor. İlk bir hafta yıkamadık. Sargı pansuman herhangi birşey yapmadım. Bir kremle geçiştirdik. Bezini sürekli değiştirdim. Herhangi bir problem olmadı. Size tavsiyem en yakın zamanda yaptırın. 🥰
KaraKedi eski usulle oldu devlette 9aylıktı
KaraKedi 2,5 aylıkken klips yöntemiyle yaptırdım öneririrm. Ne kadar erken o kadar sağlık
KaraKedi avrupa yakası başakşehir de özel klinikte yaptırdık klipsli yöntem tavsiy e ederim çok memnun kldk
KaraKedi sabah 😂😂😂😂
KaraKedi 5 ay 3 günlük oğlum 2 gün önce sünnet oldu normal dikişli hiç kanama şişme morarma gibi sorunlar olmadı ama pipi sürekli içerde dikişler hiç gözükmüyo şuan kafama takılan bu acaba yapışma olurmu diye
KaraKedi doğumdan bir gün sonra yaptırdık bir haftada iyileşti ama babası 15 gün merhem sürmeye devam etti iyi ki de yaptırmışız diyorum şimdi
KaraKedi iki aylıkken yaptırdım çok rahat geçti süreç
KaraKedi 5 aylıkken yaptırdım klipsi yöntemiyle ilk gün huysuzdu sonra ertesi gün gayet iyiydi 🥰🥰🥰 şimdi 6 aylık olduk hiç birşry kalmadı 💕
KaraKedi 1bucuk aylikken yaptirdik. Iste fazla derisini kesti sonra dikis atti. Dikislerde kendiligindem dustu. Ne kadar erken yaparsaniz okadar iyi bebek icin.
KaraKedi haklsin canim bekleyip gorucez umarm ailecek gidebilecegmz yerler olur
bilgibulutu derisini geriye çekip arada temizlik falan dedi arkadaşım siz öyle bişey yaptınız mı yapıyor musunuz ben korkuyorum biraz yapamam heralde 😑
1PrensAnnesi oldumu kuzum ergüş sünnet
1PrensAnnesi
Minedmn hangi krem acaba doğal dediğiniz
Omer_Yilmazin_Annesi Netten araştırdım çok emin olamadım o yüzden buraya sormak istedim
[bilinmeyen] en iyisi olmuş hayırlı olsun ☺️ nasıl yaptılar ?
İstanbul Avrupa yakasında memnun olduğunuz sünnet yapan doktor var mı?
KaraKedi ben oğlumu 1 aylıkken yaptırdım Fatih'te özel muayene hanesinde genel cerrah yaptı çok memnun kaldım bebeğim bitek o gün bir kere çişini yaparken ağladı 1 hafta olmadan dikişleri düştü hiç bişey olmadı çok şükür ve 200 tl ye yaptırdım doktordan aşırı memnunum dualar okuyarak kesti dinine bağlı bi adam gibiydi bence bi bakın derim ismi Salih selman genel cerrah ilk gördüğümde bu doktor mu dedim baya şaşırmıştım ama gerçekten iyili yaptırmışım benden sonra bi kaç arkadaşım ve görümcemde onda yaptırdı
İzmir’de oturan Varsa önerebileceğiniz hastane hangisi
Sevim234 canım ben kent hastanesinde doğum yaptım sünnet de orda oldu Ömer öge doktorumuz çok memnun kaldık herkese tavsiye ederm
Sevim234 3 bcuk aylıkken yaptırdık bayraklıda ismşra klinik çok. İyi Bi kaç güne iyileşti zaten hemen ben ve eşimde yanındaydık anne baba refakatinde oluyo zaten
KaraKedi merhaba canım, evet doktorum bana yapmamı söyledi her bez değiştirdigimizde geriye dogru pipiyi çekiyoruz bı kac kez . Erkek cocukları rahat çişini yapıyormus ozaman, kapanmaması gerekiyormus deliğinin.
KaraKedi o zaman yanında biri kalsın ilk bir iki gün o yapsın çünkü krem sürmezsen iyileşmez yara ve mikrop kapabilir
KaraKedi oğlum 4 aylıkken yaptırdık mayasıl başlangıcı vardı doktorumuz eve eve aynı dediğiniz gibi yaptı ilk 3 gün zorlandık 1 hafta da dikkat ettim dönüyordu dönmesin falan diye sonra da çok şükür bişey kalmadı 🙃 ne kadar erken o kadar iyi bence
[bilinmeyen] haklısın 😘
bilgibulutu teşekkür ederim 😊 bi an önce sünnet işini halletsem iyi olcak 🙈
bilgibulutu merhaba sadece geriye doğru çekip bırakıyor musunuz yoksa geriye çekince orayı siliyor musunuz? Bende yapayım nasıl yaptığınızı merak ettim
[bilinmeyen] ben de yenidoğan sünnetini yaptırmak istiyorum ama sarılık falan da olursa üst üste gelir diye korkuyorum 😬
zeytin sarılık olsa bile sünnetin hiç bir engeli yok acı filn yok rahat ol
[bilinmeyen] öyleyse içim rahatladı bu açıdan düşünmemiştim hiç, teşekkürler 😊
ElabadeninAnnesi yok cnm nisanın ortası gibi yaptırıcam inşallah💕💕
1PrensAnnesi tamamdır sizde kaydederseniz https://ty.gl/mtnre3b0j3
Dorukegeninannesi lokal mi oldu? Şehir neresi sizin?
Dorukegeninannesi peki fiyatı nedir
KaraKedi izmir hayır lokal bile değil sadece krem sürdüler bir saat bekledi lazerle kesildi kanama bile olmadı çok şükür
Dorukegeninannesi iyileşinceye kadar bez bağlanmıyor mu? Bende hemen yaptırmak istiyordum açık kalmak zorunda dediler bide hafif sarılık falan çıkınca dr sormadım ama merak ettim sizde nasıl oldu