1453H_H_H Ben gayet memnunum kullanıyorum damlayı benım oglumda hem kolık hemde sureklı ishal olan bır benektı suan ıyıyız ıkıncı sıseye basladık
Salmanc Maflor plus kullanıyorum aylardır damlaprobiyotik diye verdi doktor 1 yaşına kadar kullansın dedi
PogacaYanak Tazeanneyim Ben kullandım probiyotik bı dsmla Maflor ve biz çok memnunuz bağırsak düzenleyici olarak geçiyor
Tugceers Tazeanneyim kullandim biraktim ozel hastahanede dogum yaptim o hastahanenin cocuk doktoru 10 gunlukken kontrole gittigimde onerdi gaz konusunda basarili ayni zamanda probiyotik dedi yalan yok 3 defa aldim kullandim ama gaz konusunda hic bir destegi olmadi aksine bebegim kabiz oldu cok zorlandi onunla ben de cok cektim 1bucuk ay once biraktim bebegim 3 aylik suan hic bir gaz damlasini kullanmiyorum cok sukur ufak masaj ve egzersizlerle gazimiz kakamiz cikiyor.
Tugceers Tugceers bir iki hafta once eczanima danistim merak ettim maflor damla cok iyi dedi doktorum etkisini gormedim gaz konusunda merak ettim dedim oyle mi. Tek aldigim cvp maflor damla sadece probiyotiktir gaz konusunda hic bir etkisi yoktur dedi
Gamzeli2206 Tazeanneyim bebeğim ishal olduğunda verdi doktor hemde bağırsak düzenliyor iyi gelir inşallah
Tazeanneyim Tugceers öyle mii ben de karaytdız kaldım şimdi bilemedim öyle ishal gibi de değil biraz kakası cıvık gibi zaten kaka sayısı da dört aslında aşırı da değil, biogaia kullanıyorum zaten o zman bu ilacı hiç almayalım bir de kabızla uğraşmayalım