prenses_prens_Annesi annevebebegiii__ bende öyle yapıyorum genelde daha rahat oluyo özellikle gece iyi oluyor
Aselinannesi0655 annevebebegiii__ zararlı tabiki orta kulak iltihabı olur ya da düz yattıgı için aspire eder. Emziredekseniz düz yatmamasına özen gösterin.
kaderbilge annevebebegiii__ bende öyle emziriyorum gayet rahat oluyor en azından biz anneler o şekilde biraz olsun dinleniyoruz zaten gece kucagima alarak emzirdigimde kendiside rahat etmiyor
annevebebegiii__ prenses_prens_Annesi gece mesela yatarken uyursak zaten ağzından atar memeyi dimi ya
prenses_prens_Annesi annevebebegiii__ ben uyuduğunda çekiyordum göğsümü .sende öyle yapabilirsin .iyice alismasin
Husnur İlk doğduğundan beri yatarak emziriyorum hiç bişey olmadı çok şükür bebekte öyle emmek istiyor
Husnur annevebebegiii__ ilk zamanlar uyumamaya dikkat ediyordum ama şuan 11 aylık uyusamda o zaman emmesi bitince bırakıp arkasını dönüp uyuyor
annevebebegiii__ Husnur benimki de 6 aylık dün sanırım uyuya kalmışım üzüldüm bende ihmal ettim sanırım diye
Husnur annevebebegiii__ öyle düşünmeyin bence uyumazsanız onu daha çok ihmal edersiniz uyumak çok temel bi ihtiyac
sevilcn Bence özellikle geceleri yatarak emzirmeyin içiniz geçebilir bebeğiniz yataktan düşebilir, siz bebeğin üstüne düşebilirsiniz Allah korusun bir de yatarak emzirme orta kulak iltihabına sebep olabilir diye okumuştum
peteks annevebebegiii__ prema hanımın bununla ilgili videosu var zararlı olmadığını söyledi ben iki çocugumuda öyle büyütüyorum hiç bi sorun olmadı emzirirken uyuyorumda 2. 7 aylık zaten döndüğü için içim rahat artık
muno112 Bende büyüdükçe yatarak emzirmeye başladım kucakta durmuyor çünkü uyuyamıyorum ama emzirirken pozisyon hiç rahat gelmiyor😂