Maviimom Kızlar forumda viral olan konular neler böyle artık bıktık yeter dediğiniz konular neler kimlerin postlarından artık bıktık diyorsunuz mesela gelicek linçlere hazırııım 👀😂
myarenb SetenayCo aşkım adetim gecikti, 50 gün oldu, midem bulanıyo, eşimle 750 kere korunmasız ilişki yaşadım, korunurken de geri çekilme yapıyoduk hamile olabilir miyim?
Dondurmalikahve SetenayCo Seyy benim erken gebelik testin de kaset testinde de negatif çıktı. 7 kez kan verdim. 5 kez kadın doğuma gittim ama bı halsizim kızlar adet oluyorum ama midem bulanıyor acaba hamilelik var mı varsa kaç haftalık 🫣
sevimbarin ElisaMom_ az önce okudum öyle karşıma çıktı pek anlamadım sonradan anladım da gereksiz ve gizemli bir post olmuş 😁
onefinemom Maviimom Favorim şey galiba ya “doktorum böyle böyle dedi ama SİZCE??” ya ne bilelim ablam biz, doktorun dediğini yap/yapma işte
Maviimom onefinemom sjsjsj doktor muyuz yani doğru aslında forumun bir doktoru olacak sorusu olan direk ona yazacak naime hanıma söylemek gerek 😂😂
cemilolabilirmi Maviimom Instagram açıldı postları, Dilan Polat ve benzeri infulucer postaları, tüm siyasi postlar
NeclaLeylaCeydaOhnealaneala Cicektebenimcicekligunlerde çünkü kaynananı ve eşini çok seviyorsun sen 😂üyle midir😂🤩
Maviimom Cicektebenimcicekligunlerde ayy bende sevmiyorum hiç okumuyorum bile bir kere bile kaynana görümce elti eş kelimesi görünce okumayı bırakıp çıkıyorum 😂😂
CaninannesiCemre Maviimom Sorunsalıııı postları Cinsiyet postları Mesela biri post açıoo fikir almak için,fikir alayım derkenn,diğeri çocuğundan dünyanın 7.harikası gibi bahsedip ,başka annenin moralini bozması postlarıı…uzar da uzarrr🙈
Themom_ Maviimom 1- Geri çekilme ile korunduk / süt korur / korunmasız ilişki yaşadık (kaza.) 3-4 gün geciktim hamile miyim kızlar? 2- doktor böyle böyle yap / şunu kullan/ma dedi sizce ne yapmalıyım? 3- cicibebe veriyorum sütle sizce cicibebenin ve inek sütünün zararı var mı? Ama biz onlarla büyüdük? 4- bebeğim 3 bucuk aylık 4. Aya giricez ek gıdaya başlayacağım bir şey olur mu? 5- AMA BİZ ÖYLE BÜYÜDÜK. Yani artık yeteeeer, imdat bu postlardan.
Maviimom Themom_ sjsjsjs vallahi okurken bile bunalıyorum bu postları. Saçma sapan postlar açıyolar 😂😂