ogretmenanne2024 14 gün önce normal doğum yaptım. Dikislerim ağrıyor çoğu zaman sizin ki kaç günde düştü ağrısı ne zaman geçer 😣
buseviim ogretmenanne2024 32 günde iyilesmistim ama benim 1 tane dikişin atmıştı belkide ondan uzun surmuştur batikon sürüyordum fayda etmedi madecasol vermişti doktorum oda fayda etmedi son günlerde kantoron yağı sürmüştür her tuvalete girdiğimde öyle iyileşti benim
eceninannesiiii 37 gün oldu doğum yapalı benim de ,yürüyüş yaptığım zaman başlarda bende de olmuştu ağrı ama şuan normal haline döndü sayılır sadece şişlik var o kısımda ,geçenlerde elime dikiş ipliği geldi ,dikişler attı ,kaynadı demekki dedim
aaslanbeyy 10-11 dikişim vardı 20 günden sonra hepsi düşmeye başladı. Bir haftada falan hepsi düşmüştü o kadar bile sürmedi Benim dikişim açıldı 1-2 cm bi yer açık ağrılar tekrar başladı ödemlerim var ağrı ne zaman geçer onun için birşey diyemiyorum🙂↕️
ogretmenanne2024 aaslanbeyy ödem falan yok ama bazen ağrım çok oluyor bebeği emzir evi temizle derken ayakta çok dolanıyorum uzaninca geçiyor anca
Pollyannagillerden İçten ve dıştan oldukça çok dikişim vardı.20-25 güne acımasının hissedilirliği geçti.Tamamen eskisi gibi hissetmem 2 ayı falan buldu
ogretmenanne2024 minnoskonunannesi 2 3 tane doktora hemşireye sordum hicbisey yapma sadece kuru kuru tut dediler 🥲
aaslanbeyy ogretmenanne2024 yine de dikkat edin🙏🏻 ilk 20 gün özellikle önemli dikişlerin kaynaması için . Oturmanız serbest mi ?
aaslanbeyy ogretmenanne2024 benimde o şekilde 🙁dikkat edin direk oturup baskı yapmayın her zaman yan oturun 20 günden sonra dikişler düşecek zaten. 20 gün popo üzerine oturmak 40 gün ağır kaldırmak yasaktı bana
buseviim ogretmenanne2024 pamuk yardimiyla her tuvalet sonrası yıkama kurulama yapıp en son kantoron yağı surmustum
Elmas Geçmiş olsun elinizden. Geldiğince kuru tutun ilk doğumda 3-4 dikişim vardı ona rağmen bir ayda iyileşti. İkinci doğumumda her yerim yırtıldı yarım saat dikiş attılar. 1 ayda falan dikişler düştü. 4. Ayda tekrar ip parçası geldi. Umarım çabuk iyileşirsiniz. Kalkmamaya çalışın yoksa dikiş şişiyor gerdirir gibi oluyor.
ogretmenanne2024 Elmas evett aynı dediginiz gibi bir tarafım sanki cekistiriyolar gibi ağrıyor bazen. Ama mecbur gün içinde ayakata dolanıyorum inşallah en kısa zamanda gecer
aaslanbeyy Elmas bebeğe bakıyoruz emziriyoruz nasıl olacak kalkmadan çok zor 😕😕benimde iyileşmeye gidiyordu bugün 29 gün . İki. Haftadır dikişim 1.2 cm açık geziyorum tekrar kanama başlamış sabah yanma oluyor normal mi böyle olması sizce . Siz daha tecrübelisiniz benim ilk doğum ….yoksa yaralarım mı zorlandı acaba
Elmas aaslanbeyy dikişinizin açıldığından eminseniz tekrar muayene olun lütfen. Benim iki hafta annem yanımda kalmıştı. Sadece bebek emzirdim hiçbir işe elimi sürdürmedi ona rağmen çok zorlu geçmişti. Dikişler düzelirken yanma değil de kaşıntı oluyor. Maksimum bir ayda acı, şişlik, ödem, gerilme azalıyor. Ben annem gidince 3. Haftada oğlumu okula götürdüm yavaş yavaş yürüdüm. Düzelmişti. Benim yırtık çok fazla ve düzensizdi ne sağıma oturtabiliyordum ne soluma. Her lavaboya gidişimde o lanet ebeye etmediğim beddua kalmadı. Uyuşmasını beklemeden canlı canlı dikiş attı
vesonradedimkii ahhh çok geçmiş olsun 12 14 günler arasında ağrı farkedilir şekilde azalıyor temiz kuru tutmaya özen göster tamamen iyileşmesi 1 buçuk ayı buluyor 40ımdan sonra dikişlerim düşmeye başlamıştı 50.gün hiç doğum yapmamış gibiydim
ogretmenanne2024 vesonradedimkii bugün 14 gün oldu ama hâlâ ağrı var dikiş yerimde umarım en kısa zamanda geçer siz herhangi bir şey kullandınız mı dikisleriniz için